Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sputnik91

Sztuczki z papierosami :D

Polecane posty

Pytanie, wiem że oczekiwaliście że tu będą :D Mogę wrzucić kilka linków do fajnych sztuczek jak chcecie - ale moje pytanie brzmi: "UMIECIE JAKIEŚ?" Ja znam tylko jedną z samo-przemieszczającym się papierosem, a palę i fajnie by było znać więcej - jest ktoś kto mógłby czegoś nauczyć ?

Gość stenddddd
palenie papierosa cipą

Gość akn
na czym to polega?:D

Hmmm, może coś dla mężczyzn? ( nie- nie chce palić fujarą czy też anusem :D )

ta moja najlepiej wychodzi na dyskotekach i w barach gdzie jest takie lekko ciemniejsze światło i jest w miarę głośno... 1.Bierzesz papierosa i robisz jakieś czary mary... ( ja np zawsze przykładam do ucha i roluję.. słucham a później kładę na stole prostopadle do linii mojego dmuchnięcia i też czaruję...) 2. jak już pisałem kładziesz na równej powierzchni 3. wyciągasz rękę przed papierosa - odciągając uwagę od siebie i ewentualnie od papierosa 4. delikatnie dmuchasz ;] papieros sam się toczy po stole a druga osoba uważa że miałeś/miałaś magnes pod stołem albo fajka się naelektryzowała... Wtedy mówię że jest blisko i każę JEJ spróbować robić to samo :D Ale... chciałbym coś nowego.

Gość alizka
ja niestety w sztuczkach dobra nie jestem. ale mozesz mi powiedziec na czym polega to cos tam z przemieszczaniem ?

No znam taką "niby sztuczkę". Tylko najlepiej mieć opakowanie grubych fajek. Trochę zsuwasz folię, wypalasz w niej kiepem dziurę z jednej strony i wrzucasz tego kiepa do środka. Pytanie jest: jak go z powrotem wyjąć nie używając rąk? No i wtedy musisz dmuchnąć w ten wypalony otwór i kiep wyfruwa :P Looserska sztuczka, ale w liceum byli podjarani nią :P

Gość stenddddd
ja tam jaram tylko cipką :) zajefajny sposób :)

Gość jij
stenddd zaczynasz mnie wkurwiać !!!!

Hmmm ale czujesz wtedy zaspokojenie głodu nikotynowego ? Bo w sumie powinnaś ;] tylko - to chyba niezbyt komfortowe =/ Jak już jesteśmy przy paleniu - to dopóki nikt nie przedstawi żadnej fajnej sztuczki pytanko "Palicie czasem podczas seksu? Fajnie jest ? ;> "

Tą też znam - źle ją przedstawiłeś Zadaniem jest 1. Wyciągnięcie papierosa bez ściągania i zgniatania folii Rozwiązanie ? Przyciskasz pudełko w miejscu w którym folia nachodzi i dmuchasz a papieros wyskakuje przez ten otwór :P To co napisałeś trochę nielogiczne bo jakbyś dmuchał w ten otwór i fajka miała by tamtędy wyskoczyć to byś miał ją w ustach :P

Ja nie pale, chyba, że od święta :P Wuj mojego ojca spłonął w łóżku, bo zasnął z papierosem. W sumie kiedyś facet mi powiedział, że podnieca go widok palącej kobiety, ale uświadomił sobie, że nie chciałby z taką się potem całować :p

Gość berrlinkaaa
ja znam sztuczkę ze "strzelającymi" papierosami trochę to wygląda jak sztuczne ognie i spoko nikomu jeszcze chyba nic sie przy tym nie stało. potrzebujesz tylko papierosa i zapalniczkę z tym kółeczkiem ( nie pstrykaczem :D ) postaw białą kartkę na stół i zacznij kręcić tym kółeczkiem z zapalniczki niedoprowadzając do tego zeby sie zapaliła wylatuje z niej taki ciemny proszek ( chuj wie jak to się nazywa ) naśliń trochę papierosa i przyklej ten proszek do niego :D najlepiej kogos poczęstować taką fajką w trakcie palenia tak fajnie strzela delikatnie :)

Gość stenddddd
cipka sie najlepiej jara i nie tylko szlugi ale takze jointy uwielbiam :))

Gość stenddddd
kobiety jarajcie cipka a faceci dupka :P extra zabawa :p polecam

Gość ExtraJoint
Ja znam sztuczkę "Lokomotywa" ciagniesz zapalona fajkr pozniej ja obracasz i wkladasz ogniem do buzi i dmuchasz