Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Like bloody roses

Czemu nieśmiałe dziewczyny są pomijane przez płeć przeciwną?

Polecane posty

HEJ LIKE A JAK FACET CIĘ ZAGADA CZY DASZ SIĘ ZAPROSIĆ NA KAWE TO JAKIŚ TEŻ WSTYD W CIEBIE WSTĄPI?

Gość tamtama
we mnie nie ale zem zajeta to nie moge isc :P

Gość dziś chyba dostanfe okre
a jak ktoś cie potępi i twoje zachowanie to wymyslasz że to podszyw żałosne :o

Nieśmiałość nieśmiałości nie równa. Jeśli na spotkaniu, czy nawet przy klasycznym zagadaniu. Panna stoi jak koł i ni uja nie da znaku, że jest zainteresowana to każdy zrezygnuje. Bo człowiek czuje się jak idiota nadskakując komuś kto wygląda na znudzonego/przerażonego. Norma.

NAPEWNO MIŁO SPĘDZENIE WOLNEGO CZASU W NIEZOBOWIĄZUJĄCY SPOSÓB BO NIE WSZYSCY FACECI TO ŚWINIE I SĄ TEŻ WSTYDLIWI ALE NAUCZYŁEM SIĘ JEDNEGO KIEDY MI SIĘ KOBIETA PODOBA TO WSTYD ODSTAWIAM NA BOK I TYLE

Masz rację. Po tej sytuacji z tym facetem właśnie się tak czułam. Nie dość, że postanowiłam się przełamać, to jeszcze spotkało mnie takie zachowanie...Nie dziwcie się zatem, że już przestałam zagadywać do facetów.

CZY ZAPROSZENIE NA KAWE I POZNANIE SIĘ TO JAKAŚ TRAGEDIA ? NO CHYBA ŻE AKURAT TEN FACET NIE PODOBA SIĘ KOBIECIE ALE UWAŻAM ŻE TEGO PO WYGLĄDZIE SIĘ NIE OCENIA .

Kaliban czy Twoj nick pochodzi z simsów 2 ? :D wiecie co ostatnio sąsiad mój taki niesmiały chciał mnie pzepuścic w drziwach i sie zaklinowal a jak go spytalam czy mu pomóc to powiedział że jestem niemiła

LIKE CAŁY CZAS POWTARZAM SZUKAJ A ZNAJDZIESZ I TO NAPEWNO NIE W 5 MIN ALE W KOŃCU ZNADZIESZ TĘ SWOJĄ DRUGĄ POŁOWE . TEGO JESTEM PEWIEN .

Chodzi mi raczej o to, czy chce pozostać na stopie koleżeńskiej, czy też zależy mu na czymś więcej. Bo jeśli o coś więcej, to może przez takie spotkanie narobić sobie złudnych nadziei, a dla mnie może być po prostu kolegą, z którym chcę pogadać przy kawie.

Gość tamtama
"CZY ZAPROSZENIE NA KAWE I POZNANIE SIĘ TO JAKAŚ TRAGEDIA ? NO CHYBA ŻE AKURAT TEN FACET NIE PODOBA SIĘ KOBIECIE ALE UWAŻAM ŻE TEGO PO WYGLĄDZIE SIĘ NIE OCENIA ." dlaczego? przeciez wy zagadujecie te co wam w oko wpadna (nie widzicie charalteru gołym okiem) ... my tez tak mamy :)

ale jak będziemy na kawie i on mnie złapie za reke to co mam zrobić? odsunąc? jak odsune to wyjde na chamke i księzniczke...jak nie odsune to zrobi sobie nadzieje

Gość Powinno się strzelać do ludzi
piszących w sieci z włączonym caps-lockiem!

TAMTAMA I OWSZEM ALE JAK BĘDZIESZ MIAŁA 43 LATA ZA SOBĄ I SPORO DOŚWIADCZEŃ TO WTEDY DOPIERO ZMIENISZ ZDANIE O ŻYCIU

DUPA JASIU WŁĄCZONY KAPSLOK UŁATWIA PISANIE I NIKT MI TEGO NIE POWIE .

A SWOJĄ DROGĄ NIE WŁĄCZAJĄC KAPSLOKA ZACZĘŁAŚ ZDANIE Z MAŁEJ LITERY I KOMU TU WSTYD?

Sam jesteś dupa bo nie znasz zasad netykiety. Pisząc z włączonym caps-lockiem KRZYCZYSZ! Ale jeśli twierdzisz, że ci to ułatwia (?!) to może zmień okulary na jakieś inne. Może typu: denka od butelek?

Gość Dioramma
Denerwują mnie faceci, którzy myślą, że jak idą z dziewczyną na kawę, to sądzą, że już jest ich. Wiedzcie zatem, że się mylicie...ja często się zgadzam na kawkę, ale takie wyjście do kawiarni traktuję po koleżeńsku.

Gość Navya
no właśnie bo do kogo byscie podeszły na miescu faceta? do ciechej i nieśmiałej czy wesołej i kokieteryjnej?

Nie zacząłem zdania z małej litery stary pierdzielu bo to mój "nick" był początkiem owego zdania.

Gość brzydka ta piosenka
nie odsuwaj ręki, złap jego i zapyta z uśmiechem czemu złapałeś mnie za rękę;)?

PISZĄC BEZ KAPSLOKA NIE POPEŁNIA SIĘ KARYGODNYCH BŁĘDÓW JAK TY TO ROBISZ A UNOSISZ SIĘ WIELKĄ AMBICJĄ I KOMU TU WSTYD?

Żadnego ortografa nie popełniłem. Jak jakiegoś znajdziesz to zwal konia w imię tego osiągnięcia.

Zygi, nie pierd... Wyłącz CAPSa, bo tylko irytujesz innych,... swoją drogą, Ty pewnie nie wiesz co to przecinek?

O błędy mnie oskarża a zobaczcie jak pisze caps-lock :D

Gość brzydka ta piosenka
z tym pączkiem to ciekawe...Może chciał byś sobie go kupiła, bo był ostatni to ciebie przepuścił. To był tłusty czwartek?

ZWAL KONIA TO SAM BO JA NIE JESTEM SAM A TOBIE NAJWYRAŹNIEJ BRAKUJE STOSOWNEGO WYCHOWANIA .A ZWAL KONIA TO TYLKO IDIOCI POTRAFIĄ PISAĆ