Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaackas

Czemu jestem taka beznadziejna?

Polecane posty

Gość zaackas

Czemu niektorzy ludzie są piękni, mądrzy wspaniali a drudzy wprost przeciwnie? Wiecie co? Mam tego dość, czemu tak jest? Ja czuję się taka nijaka, nie mam zadnych pasji, jestem nudna... i dlatego jestem taka samotna....

Gość ggfgfgfgfgf
🖐️ mozemy sobie podac dlon

Gość zaackas
Kurcze, wkurza mnie to? Zero pasji, w wolnej chwili.... siedze w domu, nie mam znajomych, czuję się gorsza

Gość zaackas
Kurcze, wkurza mnie to? Zero pasji, w wolnej chwili.... siedze w domu, nie mam znajomych, czuję się gorsza

Gość zaackas
Kontrabasik, łatwo powiedzieć znien to... Wam, ludziom bez takich problemów wydaje się że to kwestia chęci, żeby zmienić swoje życie... Ja chyba chciałabym być kimś innym bo nie lubie samej siebie, swojego charakteru, wyglądu... ...... ...... Jak ktoś ma mnie polubić, skoro ja sama siebie nie akceptuję?? Mam kompleksy, czuję się niekochana, niepotrzebna

Gość no i co z tego??????????????
Bo to JEST KWESTIA CHĘCI. I mówi nie osoba bez problemów, tylko taka, które takowe miała i to zmieniła, bo CHCIAŁA zmienić. Ale prościej siedzieć na dupie i użalać się na forum

Gość zaackas
To nie jest takie proste. Wiem że użalanie się nad sobą nie jest żadnym rozwiazaniem, ale wierz mi NIE UMIEM TEGO ZMIENIĆ. Tobie się udało, ale pomyśl o tym że ludzie są różni, może Ty po prostu masz silniejszą osobowość...

To nie kwestia checi. Sa po prostu tacy ludzie, ze nic ich nie interesuje. Nie maja talentu. Nie potrzebuja adrenaliny. Sport ich tez nie interesuje. Ale zawsze mozna przygarnac psa!

Gość taaak jasne...
bla bla bla :O