Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana94

Nie wytrzymam już ;( mam tego dosyć , jak się go pozbyć ?

Polecane posty

Gość zalamana94

mój ojciec jest alkoholikiem od kilku lat ... ;/ długa historia... mam przez niego zje.ba.ne całe życie ';( a teraz tak się wszystko potoczyło , że mama nie ma na nic pieniędzy nawet zaczyna już na jedzenie brakować , bo nie ma na rachunki ':( jesteśmy w trudnej sytuacji :( gdy chcę zaprosić koleżankę czy kolegę do domu to nie mogę bo oczywiście stary naje.bany kur.wa mam tego dosyć ! ;( przed wczoraj mama go wygoniła z domu to siedział ch.j wie gdzie i przed chwilą wrócił cały zasyfiały , śmierdzący , zabrał bratu telefon i poszedł dalej pić :(( ja już mam takie piekło 10 lat ;( była już jedna rozprawa w sądzie to i tak gówno zrobili ;/ taki kraj ... aż żal po prostu , co zrobić żeby on się wyniósł z domu raz na zawsze i nie wrócił !? nienawidzę go i nie mogę na niego patrzeć ! ;/ zniszczył życie całej mojej rodzinie ... przez to wszystko ciągle mam doła, żyć mi się nie chce, problemy w szkole ;/ już nie raz próbowałam sobie odebrać życie ale jakoś nie mogę tego zrobić;( ja chcę w końcu zacząć normalnie żyć i by pojawił się uśmiech na mej twarzy a nie ciągle się dołować i płakać :( wszystko się na mnie odbija :( mówiłam mamie , że ma wziąć z nim rozwód to ona nie ma kasy a poza tym sam rozwód nic nie da bo ten debil i tak będzie dalej z nami mieszkał , mieszkanie należy do niego a mama nie ma kasy żeby kupić nowe i znowu koło się zamyka ! kredytu nie może wziąć bo dopiero brała, żeby pospłacać te wszystkie rachunki i jego kredyty , które nabrał i przepił , sprzedał wszystko rowery itd. żeby tylko mieć na wódkę , dostał nakaz przymusowego leczenia i chodzi dwa razy w miesiącu kituje ich i oni myślą , że jest wszystko dobrze , nikt nam nie wierzy , ja już nie wiem co robić chyba się zabije ;( co robić ? jestem bezradna ;( mam 17 lat także wyprowadzić się nie mogę do pracy też nie pójdę .

Gość znudzona odpoczywam
ale na internet kasa jest?

Gość zalamana94
nie ma.. w zeszłym miesiącu zabrali neta bo był niezapłacony rachunek to mama zapłaciła i teraz też mija termin zapłaty i pewnie też rozłączą neta...

policja i opieka spoleczna, to na początek i może jeszcze błękitna karta na policji i wezwania za każdym razem kiedy będzie dymil najebany