Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina9206

TYPY FACETÓW!!!!!

Polecane posty

Gość alina9206

Drogie Kobiety! Chciałabym żebyście podzieliły się swoim doświadczeniem. Czy zauważyłyście jakieś stałe cechy wśród facetów? Np. blondynów nie chcę bo 'nie są zbyt namiętni ("Pan Tadeusz"). Ja osobiście nie ufam już skorpionom, mimo tego, że w horoskopy nie wierzę i jestem uprzedzona w stosunku do Aleksandrów. Skorpiony potrafią "ukąsić" w najmniej spodziewanym momencie. Metalowcy są bardzo opanowani. Chyba tyle z moich spostrzeżeń.

Gość tamtama
hmmm.... nie mam :/ ogolnie moi bily rózni strasznie od karnacji, po włosy, oczy, wzrost no róznie ... poprostu miałam tak ze jak "strezliła mnie strzała amora" :P to po jabłkach podobało mi sie wszystko

Gość eafefaef
faceci spod znaku LEW - dobrzy na kumpla , nie nadają sie do zwiazku raczej, bruneci lwy beznadziejni w łozku udają casanowe czarnowłosi czarnooczy mitomani, slabi w lozku drętwiaki ważniaki niebieskoocy - porządni faceci :) dobrzy itp grubaski zwykle fajni tomki - mają zawyzone mniemanie o sobie

Gość milennaa
zgadzam sie tu co do skorpionow.. raz sa potulni i mili, a potem potrafia zranic strasznie

Gość freshmakerw
rybki porządni faceci :(

Gość alina9206
Na niebieskich oczkach się zawiodłam :( Nie jeden raz.

Gość alina9206
up up up up up

Gość freshmakerw
po mnie taka rybka raz przepłynęła i nie mogę o niej zapomnieć :(

Gość alina9206
A też twierdzę, że ryby są spoko. W ogóle te początkowe miesiące mają w sobie 'to coś'.

Gość freshmakerw
sama jestes idiotka .moja rybka była wierna uczuciowa i cudowna. niebieskie oczy - żaden niebieskooki mnie nie zwiodl za to pryszczate głąby, prostonose żydy polskie to tak frajerzy i tacy z nazwiskami krótkimi to mają padake nie fjuta