Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

pytanko o wagę

Polecane posty

Czy młoda kobieta w wieku 21 lat mając nadwagę może doprowadzić się do staniu szczupłej osoby. Znajoma chce schudnąc 20kg. Jestem ciekaw czy puszysta kobieta może być szczupła. Znajomy mi mówił, że raczej ciężko, chociażby skóra już nie będzie taka jak u szczupłej osoby, znaczy się jak schudnie to ta skóra będzie zwisać czy coś w tym stylu.

Gość jest to mozliwe
ja w wieku 20 lat wazylam 85 kg, ciaza i mnoga, dzis waze 55 i nie jest tak zle z moim cialem tzn chudlam stopniowo cialo juz nie jest taki jak u 18 latki ale nie mam tez jakiejs obwislej skory... na plazy czuje sie atrakcyjnie i sa osoby ktore zawiesza na mnie wzrok...

ostatnio spotykam się z jedną kobietą, która ma nadwagę. Bardzo ja lubie, ale ona chyba coś do mnie więcej poczuła. Nie ukrywam, że nie gustuje w puszystych kobieytach i to jest dla mnie przeskodą.

Gość jest to mozliwe
To odpusc juz teraz, nie rob dziewczynie nadziei i jeszcze to z jakiego powodu, Jesli jestes dzentelmenem to nigdy prze nigdy nie mow jej z jakiego powodu chcesz byscie pozostali tylko przyjaciolmi i nic wiecej, nie dosc ze bedzie jej ciezko bo nie bedzie miala CIEBIE to jeszcze powod dlaczego... a co do gustu to kazdy lubi to co lubi i na to nie ma rady :)