Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mgła7

Czy on mnie naprawdę kocha?

Polecane posty

2 dni temu pewien chłopak powiedział mi że o mnie myśli... Pod wieczór jak mnie odprowadzał to mnie przytulił (wcześniej byliśmy kolegami). Mówił mi żebym nikomu narazie nie mówiła. Następnego dnia sprecyzował że jak będzie pomiędzy nami coś głębszego to nie będziemy niczego ukrywać bez względu na to co inni myślą... W zasadzie nie chodzimy ze sobą. On nigdy nie miał dziewczyny a ja nigdy nie miałam chłopaka. Nie do końca potrafię się w tym wszystkim odnaleźć, ale wiem że coś do niego czuję. Czy to nie poszło za gładko? Czy powie mi ktoś jak można nazwać ,,nasz" etap znajomości? (bez nikogo to się normalnie przytalamy i wgl.)

Nie rozumiem. Czy kafeteria to jest jakiś "test miłości" (nie mylić z testem ciążowym, za który kafeteria również jest uważana). Z krótkiego opisu sytuacji moge tylko wywnioskować że jest niepewny uczuć i musisz z nim poważnie porozmawiać czego oczekuje.

ale czy z tego może być coś więcej? Dodam że rok wcześniej był zakochany w mojej przyjaciółce(ona w nim nie), ale uważa że to nie było to samo co ze mną. Że z nią się tak nie dało...