Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DilmahH.

Nigdy nie wejdę w żaden związek

Polecane posty

Gość DilmahH.

ponieważ boję się głębszego zaangażowania w stosunkach damsko- męskich. Za wszelką cenę chcę pozostać niezależna, chodzić własnymi ścieżkami, robić wszystko sama. Nigdy nie okazuję, że mi na kimś zależy, a niemal każde zauroczenie staram się przekształcić w kumplowanie bez podtekstów. Nie umiem się otworzyć przed facetami, bo wstydzę się pokazać tego, że jestem delikatna i krucha, więc udaję indywidualistkę, która męski świat ma w głębokim poważaniu. I chociaż poznałam ostatnio wyjątkową osobę, to z góry przekreślam szanse na coś więcej i nadal nie daję nic po sobie poznać. Tłumaczę sobie, że są ważniejsze rzeczy ; pasje, przyjaciele, wolność. Ech, do diabła z kimś takim...

Gość DilmahH.
Dodam, że moje dwie najlepsze przyjaciółki mają to samo. Zero facetów, bezgraniczne oddanie się pasjom, niechęć do podporządlkowania się facetom.

Gość OneTwo
Przecież to nikomu nie przeszkadza. Słudzy Hadesa zarobią na Was, bez względu na Wasze zapatrywania.

Gość nieeenienienienienie
spoko za kilka dni i tak jest koniec swiata :classic_cool:

Gość DilmahH.
No właśnie...Chodzi bowiem o to, że zraziłam się za młodu i teraz mam problem, żeby się otworzyć. Gram więc chłodną i obojętną, facetów traktuję po koleżeńsku, choć prawda jest taka, że nieraz zależy mi na kimś bardzo mocno.

Gość DilmahH.
W sumie nie przejmowałabym się tym aż tak bardzo, gdyby nie to, że trafiłam na faceta, który traktuje mnie tak samo jak ja dotychczas traktowałam płeć przeciwną, no i pierwszy raz w życiu czuję, że będzie trudno odpuścić.

Gość DilmahH.
Cholera, tylko ta babska duma...Obawiam się pokazać mężczyźnie jako kobieta, boję się, że będzie chciał mnie zdominować...

co Ty masz z tą dominacją? nie każdy facet robi z baby niewolnika i zakłada jej chomonto

Gość DilmahH.
No tak, ale no wiecie...ja w życiu potrzebuję naprawdę dużo wolności. Jestem trudna do okiełznania, niełatwo mnie zdobyć na dłuższą metę. Nie umiem być taka potulna i grzeczniutka :D

Gość DilmahH.
Kiedyś natrafiłam na takiego gościa, co myślał, że jak jestem kobita, to od razu będę niezdecydowana i we wszystkim będę potrzebowała męskiego ramienia. Jeszcze mi dawał dobre rady...banan jeden, co on sobie myślał?

Gość OneTwo
Większość ludzi Cię zrozumie i pójdzie dalej w swoją stronę. To przecież żaden problem dla otoczenia. Masz swoje życie i robisz z nim co chcesz.

Gość DilmahH.
Tak, ale wcale nie jest mi z tym do końca dobrze. Swoim zachowaniem ranię wiele osób. Znajomemu złamałam serce i do teraz ma do mnie żal.

pamietaj, że w związek wkłada się część siebie i rezygnuje się z odrobiny swojej autonomii i inaczej się nie da

Gość DilmahH.
No i tego "mojego" też chyba zraziłam. Kiedyś do mnie zagadywał, raz nawet wymieniliśmy się numerami, ale potem go zbywałam i nic dziwnego, że teraz też mi się odpłaca.

Gość DilmahH.
Wiem o tym. Chcę się wyleczyć z tego mojego egoizmu i tak się zastanawiam, czy chociaż raz komuś nie ulec, ale jak mówię, boję się tego, że się rozczaruję.

możesz i powinnaś byś ostrożna ale wyluzuj rajtuzy bo inaczej będziesz starą, zgorzkniałą kociarą:)

Gość jest cudownie :)
bahus sam jestes stary i zgorzknialy, do tego wulgarny i glupi

na całe szczęście , ze takie jak ty , śmieszne "twardzielki" robiące rzekoma "krzywdę miękkim dupkom" nie wchodzą i nigdy nie wejdą w żadne normalne związki ...:P

Gość OneTwo
No widzisz, mądrzy ludzie Cię spotykają, odczytują Twoje intencje.

jest cudownie :) a możesz podeprzeć się przykładem mojej wulgarności i zgorzkniałości czy potrafisz tylko obrażać?

Gość DilmahH.
Ja nie jestem taka dlatego, że jestem z natury wredna i mam ochotę dowalić płci przeciwnej za wszelką cenę, ale dlatego, że nie ufam ludziom i boję się, że ktoś mnie wykorzysta. Koleżanki moje zresztą mają podobnie.

Gość OneTwo
Przyczyn Twoich poczynań, to już nikt z Twojej głowy nie odczyta. Może robale, gdy będą Cie wcinać.

ostrożność a budowa muru wokół siebie to nie to samo, we wszystkim trzeba zachować umiar i równowagę

Gość DilmahH.
Zresztą, facetów jako kolegów naprawdę lubię, co innego jakbym miała dać się im zdominować...oj, tutaj bym się droczyła :D

a może w końcu wyjaśnisz co rozumiesz pod pojęciem "męskiej dominacji"?

Gość OneTwo
No to jedynie pantoflarz wchodzi w rachubę.