Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Gałązka

Ilu mieliście partnerów seksualnych???

Polecane posty

Gość zmoraaMORA
eno dajs e siana....ja sie rozdziewiczylam po 30 z milosci...kazdy ma swoj czas...

Gość lekkko zgorzkaniły
Powiedz gdzie, to Cie uratuje :)

Gość a ja tam nie wiem
lekko zgorzkniały, dziękuje za chęć pomocy :) w centrum polski zyją takie dinozaury

25 lat jeden jedyny partner jeśli się uda, to już na zawsze :classic_cool:

Gość lekkko zgorzkaniły
a ja tam nie wiem, z zachodniej sciany to Ciebie daleko. Tak dodam do tematu, że liczba partnerów by mi nie przeszkadzała u kobiety ale kłamstwa nie zniosę... Kolorowych.....

Gość zachamowań to ona nie ma
kobiety potrafią korzystać z życia.

Gość skarbie maciuś
i bardzo dobrze :) a ja miałam tylko Maciusia 😍

Gość a ja na odwrót mialam 2
miałam 2 facetów ale jak ktoś mie pyta to móię że przespałam się z dwunastoma

Gość a ja 33 lata
i na " koncie " jeden facet :)

Gość tu edyta
jak to jak znaleźc czas? ja nie mam czasu ale na seks miałam już mówięjak i kiedy : chocby w pracy - miałam 3 przygody seksualne , z tego jeden to był dlugi romans, tyle że nie chcialam rozwalać rodziny, drugi, był super, ratownik medyczny mmm wysoki silny ale bałam sie że związek i rutyna zniszczyłyby nam seks , a 3 był beznadziejny ale chodził za mną ciągle to pomyślałam że przespie sie z nim to mi da spokoj, potem na wakacje pojechałam z nowym chlopakiem poznanym przez kolezanke, na wyjezdzie pieprzyłam sie z nim , z jego bratem , i z synem własciciela hotelu oczywiscie żaden sie nie dowiedział, no i co? nie mineło 2 lata a już miałam 6 parnerów. oczywiscie tych jednorazowych na dyskotekatch nie liczę bo nie ma sensu

Gość alicja z akademii medycznej ww
ja mam 24 lata , przyznałabym sie do max 3 a miałam ? około 19, zaczełam w liceum, opyntroniałam pałki kolegom w ubikacji, a to już nawet w gimnazjum, jednemu robiłam loda codziennie przez tydzien a on za mnie odrabiał matme taki kujon wstrętny, w liceum mialam chyba ze 4 , niektórzy byli moimi chlopakami ,tyle że po seksie rzucali mnie :/ :o po maturze poznalam moją milosc , bylam z nim 3 lata , w tym czasie rozpoczęłam karierę fotomodelki, no to wiadomo seks na wycieczka, sesje, seks z modelami, fotografami, seks za kase, seks ze sportowcami no hbyło tego troche, rozstalam się i teraz nie mam faceta i staram sie nie uprawiać seksu bo boje sie ciąży , poza tym nie mam czasu, czasem bzyknę się z którymś z kumpli mam 2 takich i są spoko , są biseksami czasem w trójke sie spotkamy żyć nier umierać

Gość Armani Code
23 lata i caly 1

Gość szczęśliwa historiaaa:)
ja uprawiałam pierwszy raz będąc w 2 gim, na wakacjach, w zasadzie mialam 14,5 roku, myslalam że bedziemy razem, ale ułożyło sie inaczej, troche cierpiałam ,ale wkrótce znalazłam fajnego chlopaka , potem poszłam do liceum , rozstlismy sie a na koncie mialam juz 2 partnerów mając 16 lat troche lipa, ale przynajmniej nie bylam cnotka niewydymką, następnie w liceum byłam w paczce takich fajnych ludzi, zaczęłam pić, palić, szlajać się, chciałam być fajna a nie bardzo mialam kasę to zaczęłam sie puszczać za kasę, a własciwie miałam dwoch takich "sponsorów" wtedy to jeszcze sie tak nie nazywało.... czasem zrobiłam komus z ogłoszenia w necie loda za 100-150 zł, pozniej oszczędzałam miałam sporo kasy,moglam isc na studia wyrwać sie z wiochy , na studiach poznałam cudownego chlopaka, powiedziałam mu o tym wszystkim a on...on to zaakceptował i powiedział że i tak mnie kocha że jestem wspaniała i na pewno zdolna w łozku :) jestesmy razem 7 miesiecy :)

Gość Pani Bovary .... ,,,
miałam 24 partnerow i mam 23lata . serio! kobieta jako dowód mówięz kim spałam : z murzynem z lekarzem z instruktorem eLki z instruktorem fitnes robiłam raz loda taksówkarzowi uprawiałam anal na statku po morzu środziemnym z kapitanem tzn to nie byl kapitan ale tak myslalam a liczy sie to w co wieżymy :) z xiedzem z przedstawicielem handlowym z pakistańczykiem robiłam loda sławnemu piosenkarzowi rockowemu zwykły seks z księgowym , z albinosem , z kierowcą samochodu rajdowego, z pilotem wycieczki w lourdes, z turkiem z kebab baru :o o żal robiłam to za kebab... ale byłam po pijaku no i po pijaku jeszcze uprawiałam seks z jakims wytatuowanym polakiem w uk jak byłam o z harleyowcem uprawiałam seks i jeszcze z facetem który miał proteze nogi

Gość Pani Bovary .... ,,,
pozostałych nie pamiętam tzn byli to pewnie moi koledzy w szkole albo na studiach czyli nic szczególnego

Gość mmmmmmmmmmmmmadziad
no ja mam 18 lat i 4 moj pierwszy raz jak mialam 16 lat, pierwszy chlopak pierwsza liceum coś cudownego, kamilek 😍 :( potem sie rozstalismy piłam bylo mi smutno i pusciłam sie na imprezie potem znalazlam hlopaka kumpla kamilka i z nim sie przespałam ale szybko sie rozstalismy a teraz mam chlopaka o 9 lat starszego zamierzam za rok po maturze wyjsc za niego za mąż i zamieszkac razem :) a anal uprawiałam tylko raz i mówie mojemu facetowi że przed nim mialm 1 :P

Gość lllLlLoLiIIitTka
a ja jak mialam 15 lat uprawiałam seks z 35 letnim kolegą z klasy ojca :P to byla jazda a dzisiaj mam 17 lat i spałam tylko z trzema ;/tzn z tym jednym fajnym i z drugim takim starszym z pubu a jeden to kolega z klasy lipa ;/

Gość Dumna Warszawiaczka
Mam 21 lat. miałam 2 partnerów. Pierwszym byl mój mąż który niestety umarł jak miałam 20 lat czyli 1,5 roku po ślubie, a drugi to mój obecny mąż

Gość wiecie co...
a ja się założyłam z koleżanką że prześpię się ze wszystkimi kolegami z klasy w liceum i wygrałam zakład. tyle że było w klasie tylko 7 chlopaków bo to była klasa humanistyczna :D a ona nie wiedziala o tym :P no ale zakład to zakład.

Gość wiecie co...
a lat mam 23 teraz no i przespałam sie w sumie w życiu z 10 przyznałabym sie do 2

Gość nie mam pomysła
uważnie przygladam się swojej kobiecie i zastanawiam nad tym, co o niej wiem. Pewnie odhaczyla mnie w swoim kajeciku w drugiej dziesiątce, a moze nawet w trzeciej. Pójdziemy w środę do restauracji i będzie to nasza ostatnia wspólna wieczerza. Niech jej licznik dalej bije.

Gość nie mam pomysła
" Masakra. Dzisiaj faceci mają mniej partnerek niż kobiety partnerów." Jeśli spółkują z facetami, to te rachunki muszą się jakoś wyrównywać.

Gość wiecie co...
prawiczki i stulejarze to nie faceci :D

Gość f=ja22c
nie mam pomysła uważnie przygladam się swojej kobiecie i zastanawiam nad tym, co o niej wiem. Pewnie odhaczyla mnie w swoim kajeciku w drugiej dziesiątce, a moze nawet w trzeciej. Pójdziemy w środę do restauracji i będzie to nasza ostatnia wspólna wieczerza. Niech jej licznik dalej bije. 10/10 :D :D

Gość f=ja22c
a ja mam 22 lata i miałam hmm ciezko powiedzieć bo z dwoma typowy seks, z dwoma palcówki , oral, anal.,... czyli mialam 2 czy 4 ?

Gość o rany-następna...
26 lat, jeden partner- mój mąż :)

Gość sportmaniaczka s
oral i palcówki to nie seks. czyli miałaś max 3 ? ja stosunki pochwowe miałam z 17 odbytowe tylko z 2 moimi stałymi partnerami lat mam 29 przyznaje się do 4 stosunków i nie mowie obecnemu że robilam anal