Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivkaaaaaaaaaaa

zauważyliśce ,że ładny ciągnie do ładnego?

Polecane posty

Gość Olivkaaaaaaaaaaa

jeszcze w związkach różnie bywa ,ale w takich zwykłych znajomosciach i przyjaźniach ludzie najczęściej dobierają się pod wględem wyglądu. nie wiem czy to zauważyliście ,ale np ładne dziewczyny najcześciej chodza grupkami razem i raczej nie trzymają z tymi brzydkimi te brzydkie trzymają też z brzydkimi ,albo przecietnymi czemu tak jest?

Gość Olivkaaaaaaaaaaa
Bo np nie widziałam ,żeby ładne dziewczyny szły na impreze z brzydką.. to się może zdarza,ale rzadko . jestem ciekawa z czego to wynika jeszcze w związkach czasem jest tak ,że np on brzydki ona ładna ,ale tu liczy sie też seks i inne sprawy ,a w takich zwykłych znajomosciach?

Gość Olivkaaaaaaaaaaa
Tak jak np. ja z moim facetem - on brzydki, ja brzydka i git.:classic_cool:

Gość Olivkaaaaaaaaaaa
ta jasne. ja jestem ładna ,a mój facet taki sobie,ale mi sie podoba :P spadaj podszywie

Znam kilka wyjątków, ale w tych przypadkach różnice w wyglądzie są nie aż tak znaczące.

Gość Olivkaaaaaaaaaaa
Dobrze, że on jest chociaż mądry i ynteligentny.:D Nie to co ja.:o:o:o

Gość jack ill
nie sądzę poza tym myśle, że pojęcie "ładny/a" jest względne

Gość sasasaaaaaaaaaaaa
Mam koleżankę, ładną, która zadaje sie tylko z ładnymi ludzmi i nie ukrywa tego ze dobiera sobie znajomych takze pod wzgledem wygladu

Gość jack ill
bo jest głupia

Gość Olivkaaaaaaaaaaa
do pewnego stopnia jest względne,ale nie do końca. bo ludzie którzy podobają się powiedzmy większości są obiektywnie ładni ,a ci którzy podobają się prawie nikomu są brzydcy i o to chodzi

Gość Olivkaaaaaaaaaaa
Ja się na przykład nikomu nie podobam.:o Ale grunt, że pies sąsiada na mój widok dyma nogę właściciela i ochoczo wyciąga sikusia na mój widok.

Gość jack ill
czyli jestem wyjątkiem? mnie nie interesuje jak kto wygląda wogóle to jakiś absurd

Gość Rose DeWitt - Bukater
Nie jesteś wyjątkiem.:o

Gość resident
Ja sie nie zgodze z tym. Bardzo czesto ladne dziewczyny chodza z brzydkimi chlopakami, ktorzy imponuja im swoja patologia

a ja zauwazylam ze ladne dziewczyny lubia miec brzydkie tło :P pt mniej atrakcyjnej kolezanki ,zeby lepiej wypasc

nie jesteś wyjątkiem, dyskryminacja osoby ze względu na wygląd to czyta głupota, nigdy podczas zaprzyjaźniania się, zawierania jakiejś znajomości nie brałam pod uwagę czyjegoś wyglądu, ale takie zjawiska są często spotykane

"Ja sie nie zgodze z tym. Bardzo czesto ladne dziewczyny chodza z brzydkimi chlopakami, ktorzy imponuja im swoja patologia" Nigdy się z tym nie spotkałam. Najczęściej dziewczyny te są również patologiczne i tyle. To zwykle solary, tipsiary i inne tandetne szmaty.

Gość a czy malego tez masz małego
brzydcy ludzie maja swoje sprawy jak czytanie ksiazek, przesiadywanie w internecie, chodzenie do kosciola, snucie fantazji na temat potrzymania płci przeciwnej za reke oraz wymianie porad i wskazówek dotyczacych zycia na przegranej pozcyji a ładni ludzie imprezuja, zaliczają, chodza na zakupy, interesuja sie moda i nowinkami kosmetycznymi, najwoszymi trendami, rozprawiaja o randkach nowych i eks chłopakach, nowych dyskotekach i miejsach polansowania sie generalnie o czym brzydki moze rozmawiac z ładnym chyba o pogodzie :O inny bagaz doswiadczen

a ja znam dwie koleżanki w zasadzie nawet przyjaciółki. Jedna z nich jest bardzo ładna, a druga no raczej brzydka i dużo ludzi gada, że ta ładna specjalnie koleguje się z tą 'brzydką' żeby robić jej na złość i przykrość jeśli chodzi o chłopaków. Twierdzą, że chłopcy latają za ta ładną a ta ma pewność że "brzydka koleżanka' nie odbije jej chłopaka bo nikt na nią nie spojrzy i nie raz już się spotkałam że ładna dziewczyna wybiera sobie brzydką koleżankę... Ale tak czy tak to chore... bo co ma wygląd do charakteru wielu ludzi ocenia po wyglądzie nie patrząc co drugi człowiek ma w środku

"ładni ludzie imprezuja, zaliczają, chodza na zakupy, interesuja sie moda" kolejna durna generalizacja.... ilu jest ładnych ludzi siedzacych w domu z nosami w ksiazkach , nieimprezujacych, konczacych powazne studia???? co do patologii i ladnych dziewczyn - napialabym raczej ,ze dziewczyny z dobrych domow czesto wiaza sie z patologia - znam kilka takich przykladow

"brzydcy ludzie maja swoje sprawy jak czytanie ksiazek, przesiadywanie w internecie, chodzenie do kosciola, snucie fantazji na temat potrzymania płci przeciwnej za reke oraz wymianie porad i wskazówek dotyczacych zycia na przegranej pozcyji a ładni ludzie imprezuja, zaliczają, chodza na zakupy, interesuja sie moda i nowinkami kosmetycznymi, najwoszymi trendami, rozprawiaja o randkach nowych i eks chłopakach, nowych dyskotekach i miejsach polansowania sie generalnie o czym brzydki moze rozmawiac z ładnym chyba o pogodzie inny bagaz doswiadczen" Nie prawda, jest tyle brzydkich,które latają na dyskoteki dla lansu, dowartościowania się i tyle ładnych, które czytają. To jakieś stereotypy, powierzchowne i nieprawdziwe.

"co do patologii i ladnych dziewczyn - napialabym raczej ,ze dziewczyny z dobrych domow czesto wiaza sie z patologia - znam kilka takich przykladow" Ja uczę się w db. szkole, ogólnie sama elita i wszyscy wiążą się z ludźmi podobnymi do siebie.

Gość kklocekk
jestem bardzo ładna i mam same ładne koleżanki i ładnego chłopaka. z brzydkimi, pryszczatymi i tłustymi się nie zadaję bo jak można.

zgadzam sie z print screen ,a ty wyzej ty sie uczysz a my mowimy o ludziach po szkole... wtedy czesto ludzie ,gdy sie usamodzielniaja wpadaja w szpony zakazanych owocow...predzej czy pozniej...znam mnostwo historii gdzie corki dyrektorow, lekarzy zwiazaly sie z gosciami po wyrokach, prostakami z ledwo skonczona podstawowka... to tak jak spuscic psa ze smyczy...