Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nlssonc

czy jak sie tak ubiore to moge dostać wpie***ol?

Polecane posty

Gość Łysy88
Skinów powinno być więcej w Polsce, ludzie nawet nie zdają sobie sprawy jak nas zalewa brud z innych krajów.Walka dla idei!!

Gość Loku
Zeby zwykly czlowiek sie bal wpier**l dostac za... Nie boj sie czlowieku, chodzisz w czym masz ochote, ryj nie szklanka, a nie ma co chowac glowy w piach przez jakis idiotow co sszukaja problemow na sile... Pamietaj, jestes wazny, chodzisz z glowa do gory jak ci sie tylko podoba, pozatym jak sie nauczysz pewnosci siebie to odrazu jestes 1 poziom wyzej, w internecie kazdy tak kozaczy, w zeczywistosci malo jest ludzi odwaznych, a nie ma sie czego bac :)

Gość Loku
"Brud z innych krajow" mam nadzieje ze poprostu lubisz dyskutowac, a nie ze jestes takim glupcem... Jestesmy w europie, polska nie jest odcieta, ty bys chcial zebysmy mogli jezdzic za granice i jest dobrze, ale jak ktos do nas to nie, ciekaw jestem jakbys spiewal jakby twoje zycie zalezalo od jakiegos "brudu" on by ci pomogl a ty bys mu noz w plecy wbil bo jestes wyzej w hierarhi od niego... BRAVO GENIUSZU :/ skinow nie ma bo wiekszosc zrozumiala ze to nie ma sensu..! jak chcesz cos wiecej wiedziec polecam film archiwum history x

Gość Łysy88
Widziałem już ten film Loku tak jak i każdy inny o tematyce skinhead. Nie ma skinheadów w Polsce, to ciekawe bo ja bym inaczej powiedział, źle patrzycie nie rozglądacie się. Polska nie jest odcięta pewnie że nie dzięki Unii Europejskiej mamy piękne zatarcie granic i jesteśmy pojeni tym bełkotem o zjednoczonych państwach, tracimy własną kulturę na rzecz zjednoczonej Europy, dziękuję bardzo za taką Unię. A co do tego jakby mój los zależał od jakiegoś parcha, trudno mówić bo nie miałem takiej sytuacji, ale nie przyjął bym takiej pomocy gardzę nią. Przykład Dereka z American History X o niczym nie świadczy trudno żeby jakiś autor propagował neonazizm taki film nie miał by prawa bytu na rynku kinematograficznym, zaraz by podniosła się wrzawa żydostwa z całego świata. Walka dla idei!!

Gość gość
Skinow sie powinno tepic. Banda debili ktora rzuca sie na wszystkich którzy sie od nich roznia. Kazdy inny wszyscy równi A

Gość gość
po 1. ważne gdzie mieszkasz, bo w niektórych miastach są skiny i punki a w innych nie. Po 2. ubierając się tak ubrał byś się jak oi-owiec (oddzielna subkultura pół punki pół skiny, która dąży do pogodzenia się tych 2 subkultur). I po 3. nawet jeśli w twoim mieście jest "wojna" subkultur to i tak musiał byś mieć nie złego pecha by w paść na punka lub skina ;)

Gość gość
Jesteś dziewczyną tak? Więc bądź o to spokojna bo nawet najgroźniej wyglądający skin, punk czy ktokolwiek nic ci nie zrobi.

Gość gość
Jak jesteś dziewczyna to wątpię, gdybyś nie była to sam gdy bym cie spotkał najebany to bym Ci wpierdolił