Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seooooooooo

DZIEŃ SĄDU OSTATECZNEGO 21 MAJA, 2011 i KONIEC ŚWIATA 21 PAŹDZIERNIKA, 2011

Polecane posty

Gość biziuuuuuuuuuuuum
zombie - ostatnio jakas dziewczyna na kafe pisała ,ze w USA są powywieszane jakies kartki przy metrze,ja sobie wpisałam w google w grafice '21 maj billboardy ' no i są .. i jeszcze w jakiejs gazecie czytałam. Masakra jakie ludzie mają zryte berety.

pozatym nie wierze w te liczby, koniec swiata kiedys nastapi to pewne, ale kiedy tego nikt nie wie pozatym z tego co mi wiadomo Jezus ma wstapic na ziemie poraz kolejny, wychodzilo by na to ze bedzie to juz nie dlugo

Ostatnio było to w wiadomościach jakiś :D Chyba na odpowiedniku tvn 24, w tvp :D :)

Gość kto jeździ koleją
Mnie to wyglada na upór tego staruszka - raz się nie udało to spróbuję po raz kolejny a wy wszyscy trzęście portkami ze strachu. No ale zobaczymy, jak chcecie to nawracajcie się :)

Piszesz że Jezus ma pojawić się na ziemi, jestem ciekaw jak zostanie odebrany przez społeczeństwo, ilu Jezusów chodzi po ulicach nawracając i podając się za tych prawdziwych? A ilu siedzi w psychiatrykach? Co ten "prawdziwy" musiał by zrobić by ludzie w niego uwieżyli? Jakich cudów, czarów, ile zmartwychwstań będzie potrzebował żeby ktoś zwrócił na niego uwagę? ;D

Gość khagern
dziwne ze nikt nie przepowiedzial dokladnie wybuchow wulkanow czy tsunami ostatnio w japonii w biblii nic nie pisze moze przeoczyli jakis werset

Gość seoooooooo
zostało 5 dni

Gość ehhumre
ja jutro lece z chlopakiem na fuerteventure... wierze w ten koniec swiata... wiem ze zgine w trzesieniu ziemi albo przez tsunami ktore zaleje ta wyspe... wiem ze bedzie to w sobote i jakbym miala wybor to bym nie poleciala ale moj chlopak nie wierzy w to i uwaza ze to brednie... to pewnie moj ostatni wpis na kafe... ludzie szkoda umierac naprawde tego nie chce ...

Gość BIOPRADY
koniec swiata nadejdzie ale dnia ani godziny nikt nie wie

Gość seoooooo
zostały 4 dni

Gość kotkiqw
kotki , wierzylam ze bedzie koniec swiata jak przepowiedziala baba vanga i nostradamus, ale ze jak zawsze to klamstwo to na pewno temu dziadkowi z USa nie wierze i sie wcale nie boje

Gość seoooo
zostało wam kilka godzin

Gość pitulinka
to juz za 3 godziny ;-)

pitulinka ,palaszuj ta czekolade i zostaw na jutro ;) jutro tez bedziesz mogla sie nia delektowac:) U mnie juz prawie 22 -ga nic sie nie dzieje ,bez paniki:)ludzie

Gość .ANAL i ZATORr..,
przed końcem chciałbym zobaczyć jeszcze cipeczkę portugalskiej dziewczyny,a potem niech się dzieje co chce

ANAL i ZATORr..,zobaczysz ta cipeczke ,tak samo ,jak zobaczyles dzis koniec swiata hahaha;)

Gość .ANAL i ZATORr..,
pewnie tak

Gość pitulinka
ale, kurcze jutro bede miala wyrzuty sumienia...a dzis to spokojnie, bo to moja "ostatnia" hahaha......

Gość bziuuuuuuuuuuum
kuźwa Wy sie smiejecie i niedowierzacie :D kazdy se bedzie siedział z bananem na mordzie a tu o 18 jeb w okno :D hahah :classic_cool:🖐️

Gość lololol
A może Jezus już przybył, tylko się chwilowo ukrywa? Jeszcze się zdziwicie :classic_cool: 🖐️

Gość pitulinka
taaaaa, ale juz sie czlowiek przyzwyczail...bo to nie pierwszy i nie ostatni koniec swiata....

bziuuuuuuuuuuum kuźwa Wy sie smiejecie i niedowierzacie kazdy se bedzie siedział z bananem na mordzie a tu o 18 j** w okno hahah Cyba skorka od banana;)

Gość lololol
A może w Betlejem dzieje się właśnie cud? :classic_cool:

Gość bziuuuuuuuuuuum
tofuu - coś Ci nie wpaski?:classic_cool: BANAN :D

Gość lololol
Jeszcze się zdziwicie, kabanoski :classic_cool:

bziuuuuuuuuuuum nie badz agresywny :) a kabanoska bym zjadla :)

Gość aklejla
kurcze,zostaly ponad 2 godz,tak? :( :D

Gość mam to gdzies
hehe to moze ktos madry mi wytlumaczy kto i jak wyliczyl ze w bibli jeden dzien to 1000 lat... bo na tyle na ile ja znam biblie to tam nie ma takiej informacji;) poza tym wiele rzeczy jeszcze sie nie wydarzylo i to nie jest na pewno jeszcze czas. kolejny argument ze to bajka... przeciez sa rozne strefy czasowe, a wiec np w jakoni juz powinno byc dawno po fakcie;) i jak to dzis dzien sadu a 21 pazdziernika koniec siwta? Wniosek z tego ze ludzie po godzinie"zero" nie moga juz sie nawracac? bo i tak beda potepieni? Konca swiata nie bedzie ;) nigdy... jedynie koniec czasów;) a to zupelnie cos innego... i nigdzie nie jest powiedziane ze ludzie ktorzy nie wierza nie zostana zbawieni, nie zostana tylko uswieceni! to tez dwie rozne rzeczy. Bog przeciez nie rozdał wszystkim po rowno jeden ma dat wiary inny nie. Wazne by zyc zgodnie z sumieniem. Z przykazaniami? owszem... jednak co to sa te przykazania? jakie jest ich znaczenie? takie jak naucza kosciuł? takie jak nauczaja Świadkowie Jehowi? czy takie jak interpretuja je ludzie? my tego nie wiemy... poza tym Bog dal dwa przykazania milosci... one sa streszczeniem dekalogu i jest w nich mowa o milosci milosci i jeszcze raz milosci do bliznich wiec uwazam ze te bajki co tu piszecie sa o kant tylka rozbic;) a na koniec... "nie sadżcie, a nie bedziecie sądzeni"

kazdy czlowiek przezyje koniec swiata. dla kazdego czlowieka koniec swiata następuje w momencie smierci.