Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BUBELMAX &BURDEL MAX

budmax lubń podgórna & ,,policja ,,luboń to skurwiała spółka penerów!!!!!!!!

Polecane posty

Gość BUBELMAX &BURDEL MAX

W życiu widziałem wiele.................... ale takiego spoufalenia jednostki policji z miejscowym bambrem-businesmenem JANEM CEGŁOWSKIM I JEGO RODZINĄ nigdy!!!!!!!!!!!!!!!! ,a myślałem ,że takie rzeczy to tylko spotyka się w filmach............,jednak nie......, przecież to do produkcji filmów reżyserów nakłania to co dzieje się w rzeczywistości a scenariusz pisze życie. To co dzieje się w Luboniu k.poznania porównywalne jest do afery śp.Krzysztofa Olewnika[ z wyrazami szacunku dla Krzysztofa] ............................................................ ......................Co prawda w Luboniu jeszcze nikt nie został uprowadzony i zamordowany............. jeszcze nie,bo w tym miasteczku to tylko kwestia czasu jeśli w ten ,,luboński burdel,, nie wkroczy MINISTERSTWO SPRAWIEDLIWOŚCI CZY ABW!!!!!!! WSZELKIE SPRAWY Z LUBONIA NALEŻY KIEROWAĆ JUŻ TYLKO DO WARSZAWY DO ORGANÓW NAJWYŻSZYCH W POLSCE BO OBJEKTYWNOŚC JEST WĄTPLIWA NAWET W NADRZĘDNYCH ORGANACH NAD JEDNOSTKĄ LUBOŃSKIEJ ,,POLICJI,, W POZNANIU!!!! LUBOŃSKĄ ,,POLICJE,, NAZWAJĄC POLICJĄ ZNIEWAŻA SIĘ POLICJE I WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚCI!!!! W LUBONIU PRZY UL.POWSTAŃCÓW WLKP. NIE MA POLICJI TYLKO PSEUDOPOLICJA A KONKRETNIE TO WYŁUZDANE PENERSTWO NIE WIELE RÓŻNIĄCE SIE OD ZWYKŁYCH CH*JÓW PARKOWYCH CZY MENELI............... CHOCIAŻ KILKA OSÓB JEST TAM OK. CHYBA SIEDZĄ TAM ZA POKUTE................ Z TĄ RESZTĄ PENERÓW

Gość TO JA NARCYZ SIĘ NIE NAZYWAM..
MACIE NAUCZYĆ SIĘ TEGO NA PAMIĘĆ..................