Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość su875

facet 99 kilo - czy to bardzo dużo?

Polecane posty

Gość su875

Mam przy tym 181 cm wzrostu.

Gość baaaaardzo duuuuużo
mój chłop ma 180 i waży ok 80 i brzuch ma taki....ogólnie guby mi się wydaje

Gość nie dużo, ale zalezy od budowy
mój np.waży 100 kg przy wzroście 183 cm, ale kompletnie nie wygląda grubo-jest po prostu umięśniony i sprawia wrażenie "dużeg", ale napewno nie grubego

Gość cuśtam
To dużo.

Gość su875
33% tłuszczu...

Gość cuśtam
appleJuice: umięśniony facet nie pytałby czy jego 99 kilo to dużo ;)

Gość su875
i 28,5% mięśni

Gość su875
o ile waga dobrze pokazuje...

Gość su875
no to jak dziewczyny?

Gość 4831116
Mam 184 i 85kg i to jest dużo. U Ciebie jest bardziej dużo.

Waga przy wzroscie takim daje przewage sile i kondycje jak sie czlowiek dobrze rusza ale i jest granica gdy zaczyna to przeszkadza to ty masz sie dobrze czuć wal opinie innych!

Gość alamakotaa
to dużo ... to bardzo dużo...

Gość dezmond
zależy od budowy ciała... BMI to nie do końca prawda... ja mam 184cm, jak ważyłem 85, to wyglądałem bardzo dobrze - bez brzucha, lekko zarysowane mięśnie na brzuchu, klata, bary... teraz ważę 95 to już mam bebzol...

Gość cuśtam
dezmond: ja przy tym samym wzroście wyglądam niemalże tak samo przy 85 i 90 :) Wszystko jest kwestią budowy ciała i ilości mięśni.

Gość sick
ja przy wzroscie 185cm waze 79kg, mam 29 lat i te wage utrzymuje od ok 10 lat. w opini mojej dziewczyny i paru znajomuch nie jestem chudy ale poprostu szczuply...

Gość salianka
Wg kalkulatora BMI: Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu: Wyniszczenie: poniżej 48.8 kg Wychudzenie: od 49.1 kg do 57 kg Niedowaga: od 57.3 kg do 63.6 kg Waga prawidłowa: od 63.9 kg do 81.6 kg Nadwaga: od 81.9 kg do 98 kg I stopień otyłości: od 98.3 kg do 114.3 kg II stopień otyłości: od 114.7 kg do 130.7 kg Otyłość kliniczna: powyżej 131 kg Kalkulator ma jedną wadę - nie ma w nim rozróżnienia płci.Faceci muszą więc brać na niego korektę (z reguły jesteście bardziej umięśnieni). Prościej można policzyć: dla kobiet: wzrost w cm - 110 dla mężczyzn: wzrost w cm - 100 Ty masz 181-100=81. Oba wyniki się pokrywają.Masz trochę za dużo ciałka.

Gość dezmond
cuśtam: dokładnie to napisałem, co ty powtórzyłeś w swojej płencie. salianka: po pierwsze: istnieje oddzielna skala BMI dla mężczyzn i dla kobiet po drugie: to co ty napisałaś to nie wiem co to jest, bo z BMI to ma nie wiele wspólnego... widać nie masz zielonego pojęcia co to jest BMI, ani jak z niego korzystać... proponuję poświęcić 10 minut z googlem (tak wiem, strasznie dużo, ale warto, żeby się następnym razem ni zbłaźnić i nie wyjść na debila) :D po trzecie: skala BMI ma inną wagę a mianowicie jeżeli ważysz choćby pół kilo więcej niż norma, to masz nadwagę, nie ważne czy masz przewagę tłuszczu, czy mięśni... więc to też nie jest do końca prawidłowy i sprawieliwy sposób... ważne żeby się samemu czuć dobrze we własnym ciele i się akceptować... przy czym poważna nadwaga to już jest problem dla serca, stawów, kręgosłupa, jest wiele komplikacji zdrowotnych więc lepiej trzymać się gdzieś w choć zgrubszych okolicach normy...