Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaricnPLNY

Jak sprawdzić oryginalność perfum ?

Polecane posty

Gość MaricnPLNY

Witajcie, chciałam sobie kupić perfum na allegro. Niby wszystko ok, płace przy listonoszu dopiero po obejrzeniu wysyłki za uwaga 75 zł, a w sklepie ten sam za 180 zł. Jak sprawdzić przy listonoszu czy to oryginał ? Nie chce odpakować bo to na prezent dla kobiety mej. Na aukcji piszą, ze jeśli nie bedzie oryginalny to mogę zwrócić, więc nie będzie problemu tylko właśnie jak sprawdzić czy to oryginalny ? Pomóżcie dziewczęta bo chce zrobić niespodziankę swojej kobiecie.

Gość hankaaaaaaa
jak tak ją kochasz to idź do Sephory, kup w normalnej cenie - będziesz miał pewność a nie kupujesz byle taniej

Rusz głową debilu. Jak chcesz nie odpakowywać a sprawdzić zawartość? Tak to jest jak się jest plebsem i nie stać kogoś na perfum i chcąc oszczędzić zamawia jakąś tandetę na allegro :classic_cool:

Gość ja nie boję się
dlaczego tak mu wrzucacie? nie ma kasy na perfumy za 200zł to od razu plebs? a idźcie w cholerę z takimi ludźmi

Gość MaricnPLNY
Problem w tym, że ten perfum jest limitowany i nie ma go w całym Poznaniu. :/ Nie chodzi o cenę. Mówię tylko ile kosztował jak bym ogólnie dostępny bo zawsze jej kupowałem w Douglasie.

Gość ojtamek
Najlepsze ze autorka jest kobieta i nieudolnie podszywa sie pod wyimaginowanego chlopaka :) A ta aukcja, jesli jest tak jak piszesz, to z gory wiadomo ze sprzedaja falszywki ! Nikt uczciwy pisalby, ze "jak okaza sie nieoryginalne to mozna zwrocic" :) Ze niby sami nie sa pewni swego towaru ? Czy moze, ze wlasnie rozpakujesz, wiec spadaj choc sa podrobione. Lepiej zglos sprawe do odpowiedniej organizacji, juz oni beda wiedzieli jak sie falszerzami zajac.

Gość MaricnPLNY
Moja pomyłka w literówce, jestem 100% facetem :D W takim razie oleję to "okazje". Kurcze widzieliście gdzieś escadę jeszcze w sklepach ? Ona była wydana na wiosnę tylko w 2006 i ciężko ja dostać. Może doradzicie inny perfum podobny do escady ? Zależy mi bardzo na prezencie dla swojej kobiety.