Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowanaa

Help me !

Polecane posty

Gość Zestresowanaa

Witam, jutro umowilam sie z chlopakiem ze szkoly ktory naprawde sie mi podoba, nigdy nie mialam nikogo na powaznie i troche boje sie ze to moge zepsuc, bo on jednak jest starszy ode mnie o 2 laata. Bardzo sie denerwuje, macie jakies wskazowki dla mnie jak powinnam sie zachowywac ? Co robic a czego nie ? Prosze o szybka odp ! :)

Gość biziuuuuuuuuuuuum
bys soba to przede wszystkim,jak spelnisz ten warunek to wszystko inne nie ma znaczenia :classic_cool:🖐️

Gość fgdgfdgd
bądź naturalna i uśmiechnięta bądź sobą a i ubierz się wygodnie, nie strój się za bardzo pamiętam jak na pierwszą randkę z moim mężem ubrałam piękne, obcisłe kozaczki były tak niewygodne, piły mnie w palce :/ jak zdjęłam wieczorem w domu buty myślałam, że mi nogi odpadną :D

może to niezbyt oryginalna rada, ale uśmiech i bycie sobą to podstawa:) No i ofc nie rzucaj się w ślimaka :P

Gość Zestresowanaa
bede sie starac, kuurcze zżera mnie stress bo to najwieekszy przystojniak w szkole a wybral wlasnie mnie. Ciekawe co z tego wyniknie . ;>

Gość Zestresowanaa
aa może jakiś mężczyzna by się wypowiedział czego nie lubi na pierwszym spotkaniu z dziewczyną, która podobno się mu podoba ?