Gość hit na hitami Napisano Maj 16, 2011 Kto chętny na darmową podróż do Hiszpanii? Wymogi to polskie obywatelstwo, wiek 19 lat, znajomość angielskiego lub hiszpańskiego, student/ka Projekt nazywa się "Młodzi w Hiszpanii" jest to zjazd młodzieży z krajów członkowskich Generalnie to bym zabrał ze sobą swoich znajomych, ale każdy musi być z innego miasta i lipa Wyjazd jest 15 lipca z Warszawy, ale o szczegółach to puki co nie ważne Ponieważ moim osobistym wymogiem, a raczej mojego ojca którego z resztą pewnie znacie jest to by z rekrutować osoby które potrafią pisać Ponieważ trzeba na koniec pobytu oddać swoje notatki na temat Hiszpania na tle naszego kraju czy tam jakoś tak W sumie jest tam kilka tematów i potrzebne mi osoby, które potrafią pisać Jeśli jesteś zainteresowany napisz na adres lanalalana@wp.pl, albo tutaj poniżej Jeśli mnie przekonasz to wyśle ci formularz do wypełnienia i adres do ministerstwa PS. Rekrutacja odbywa się przez moją osobę i ja tylko mam wybrać 7 osób, które wyślą swoje formularze potwierdzające Jeśli macie jakieś pytania to piszcie Na wszystkie odpowiem Pozdrawiam Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach