Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hit na hitami

Darmowa Podróż

Polecane posty

Gość hit na hitami

Kto chętny na darmową podróż do Hiszpanii? Wymogi to polskie obywatelstwo, wiek 19 lat, znajomość angielskiego lub hiszpańskiego, student/ka Projekt nazywa się "Młodzi w Hiszpanii" jest to zjazd młodzieży z krajów członkowskich Generalnie to bym zabrał ze sobą swoich znajomych, ale każdy musi być z innego miasta i lipa Wyjazd jest 15 lipca z Warszawy, ale o szczegółach to puki co nie ważne Ponieważ moim osobistym wymogiem, a raczej mojego ojca którego z resztą pewnie znacie jest to by z rekrutować osoby które potrafią pisać Ponieważ trzeba na koniec pobytu oddać swoje notatki na temat Hiszpania na tle naszego kraju czy tam jakoś tak W sumie jest tam kilka tematów i potrzebne mi osoby, które potrafią pisać Jeśli jesteś zainteresowany napisz na adres lanalalana@wp.pl, albo tutaj poniżej Jeśli mnie przekonasz to wyśle ci formularz do wypełnienia i adres do ministerstwa PS. Rekrutacja odbywa się przez moją osobę i ja tylko mam wybrać 7 osób, które wyślą swoje formularze potwierdzające Jeśli macie jakieś pytania to piszcie Na wszystkie odpowiem Pozdrawiam Dawid

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować