Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taka maskare

Dziewczyny ile bylybyscie w stanie zaplacic za maskare ktora naprawde

Polecane posty

Gość mam taka maskare

sprawi ze wasze rzesy beda wygladac NIESAMOWIECI!??! zastanawiam sie nad sprzedaza pewnej maskary ale oczywscie jest ona droga i spedzawalabym ja na allegro za jakies 200 zl plus przesylka. czy ktos by kupil?

Gość n i e k u r w o
nie

Ja miałam najdroższą za 170, wszystko zależy jakiej firmy, ale więcej niż 200 raczej nie zapłacę.

a co mam po czyjejs gwarancji. jesli to nie jest znana firma to raczej ciezko bedzie w wysokiej cenie sprzedac

Dokładnie :) mogłabym kupić taki kosmetyk za wysoką cenę tylko jeśli jest znanej firmy, nigdy nie było otwierany...a i tak wolałabym kupić go w sklepie nawet za droższą cenę.

Ja kiedyś kupiłam na allegro maskarę Heleny Rubinstein za 100zł i była super. Ale 200zł w życiu bym nie zapłaciła, co to to nie. Tak jak pisze poprzedniczka, jak już mam te 200zł i chce je przeznaczyć na kosmetyk, to wolę iśc do sklepu, obejrzeć, przetestować, a przede wszystkim mieć pewność, że to nie podróbka, bo na allegro to różnie bywa.

na allegro nie kupilabym za taka kwote ale w kosmetyku dalam wiecej za moja i zawsze bylam zadowolona...