Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bąlący brzuszek

wredne małpy w pracy

Polecane posty

Gość bąlący brzuszek

musze sie wyrzyc wiec pisze tutaj.... dzisiaj cudem udało mi sie umówic na gastroskopie w srode, mam problemy zdrowotne i musze wykonac to badanie jak najszybciej. dostałam skierownie na kase ale najblizszy termin jest na koniec lipca.prywatnie nie jest lepiej ale ktos zrezygnowal i wcisnelam sie na srode. problem w tym ze pracuje i musze sie z kims zamienic w pracy. dzwoniłam do dziewczyn ktore sa w tym dniu w pracy a jedna i druga na to ze sie ze mna nie zamienia. zadzwoniłam do kierowniczki i wszystko opowiedzialam. dala mi wolne. ludzie nie maja w sobie zero wspólczucia i zrozumnienia drugiego człowieka. nie jestem msciwa ale w głebi serca zycze im takiego bolu jak mój aby przekonaly sie jak to jest....

Gość kapłan nigdy nie jest
popelniasz wilki grzech porownujac kolezanki do zwierzat człekokształtnych

Gość bąlący brzuszek
haha , no faktoza, umieściłam je za wysoko na drabinie ewolucji....no cóż...świnie wg badan to bardzo inteligentne zwierzeta wiec tez nie pasuje....to może krowy???/ tak.... wredne krowy.... mam wredne krowy w pracy....

ludzie są wredni niestety, chyba, że podały jakiś konkretny powód. jak nie, to przynajmniej będziesz mogła zaśmiać im się w twarz jak kiedyś ciebie poproszą o zamianę:)

Gość bąlący brzuszek
dokładnie :) ale wkurza mnie to bo one są lizuskami i włażą w dupe kierowniczce.... a sniac mi sie z nich chce bo pracujemy w salonie odzieżowym....

Gość kxjvjkhvdjghdfgdfgfdgfgf
wiesz, jezeli nie jestes osoba, ktora caly czas chce sie zamieniac, to ok, ale jesli jestes osoba, ktora w kolko wydzwania bo wieczne cos jej wypada, to sie nie dziw :O

Gość bąlący brzuszek
u mnie sa same takie, jak jestem w pracy to z nimi wogóle nie gadam. robie to co mam zrobic i tyle. nie opowiadam o sobie, bo potem obgadaja. a ich główne zajecia i zainteresowania to kupowanie głupot w chinskich centrach i na targach heheh

Gość bąlący brzuszek
wiesz, srednio zamieniam sie jakies dwa razy do roku na dzien- góra dwa.ale tylko wtedy gdy jestem chora i padam na twarz. a sa takie które musza odespac kaca....

Gość pakistanka
oblej im gęby kwasem albo chociaz pluj do jedzenia :)