Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lina malina

wózek TAKO JUMPER X - opinie

Polecane posty

Gość lina malina

Witam. Zastanawiam się nad kupnem wózka TAKO JUMPER X. Jest on stosunkowo tani biorąc pod uwagę możliwości. Proszę o opinie, czy były Panie zadowolone z tego wózka? A może polecacie inny?

Ja mam od dwóch lat i jestem zadowolona. Z tym, że mieszkam w domu i nie muszę go dźwigać po schodach. Kupiłam tez spacerówkę parasolkę, ale z niej nie korzystam bo wolę itak tako.

Gość bratowa ma TAKO
dlatego po obejrzeniu i wyprobowaniu tego wozka rowniez sie na niego zdecudowalam. Z tym, ze ja kupilam warrior, nie jumper, ze wzglewdu na koszyk na dole, bo wiekszy. moim zdaniem jest to najlepszy wozek za male pieniadze. zadne mutsy, i inne kretynskie wynalazki po kilka tysiecy by sie pokazac. Wozek wcale nie jest ciezki, jest stabilny, swietnie sie sprawdza w zimie. dziecko jest w nim bezpieczne. i dodatkow, ale to akurat najmnieszy powod, jest naprawde ladny.

Gość dusia1234
ja tez mam tako jumper x i jestem b. zadowolona. W zimie w te duze sniegi sprawowal sie swietnie, bardzo dobrze, lekko i cicho sie prowadzi. Gondola sluzyla nam w pierwszych tygodniach po urodzeniu jako kolyska i w niej corka spala. Po pol roczku przenieslismy sie na spacerowke i tez jest super., fotelik sluzy nam do dzisiaj, jest bardzo wygodny. Ogolnie wozek wykonany bardzo starannie, wyglada porzadnie, kola duze pompowane, same pozytywy. Owszem jest dosc ciezki, ja mieszkam na parterze to mi nie przeszkadza.

Gość dusia1234
a propo drozszych wozkow, szwgierka urodzila pare miesiecy przede mna i kupila x landera, teraz zazdrosci mi tego tako