Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona do niego.

Facet który nie ma swojego mieszkania, pracy i samochodu to frajer i ciota

Polecane posty

Gość Ona do niego.

Dla mnie facet, który powyżej 25 roku życia nie ma swojego mieszkania, nie jest ustabilizowany w sensie materialnym, czyli stałej dobrze płatnej pracy (minimum 3k na ręke) i samochodu (nie musi to być najnowsze Audi, ale też nie jakiś stary rzęch typu polonez czy golf 2) to zwykła ciota, która nigdy nie pozna żadnej szanującej się i atrakcyjnej kobiety My kobiety mamy pewne wymagania i Wy panowie musicie je spełniać aby choć pomarzyć o nas... inaczej droga wolna, idzcie sobie do jakiś szarych przeciętnych myszek, ale o prawdziwych kobietach zapomnijcie

Gość Ona do niego.
Cipeczka jest bezcenna i nie będziemy wam oferować swoich wdzięków jeśli nie stać was na odrobinę luksusu.

Gość samanta ny
pozostaje mi się zgodzić z autorką tematu :)

Gość Ona do niego.
Biorę 50 zł za oral, połyk za dodatkowe 50 zł.

Biorę 50 zł za oral, połyk za dodatkowe 50 zł." jak na swoja wypowiedź to coś niskie ceny masz :)

Gość mam to wszytsko 27 lat
ale w dupie mam legalne materialne dziwki panienki które kurwia się na legalu i myślą że mogą wszystko bo ... "to moj chłopak a ja jestem jego dziewczyną" wole isc i zapłaćić czystej suczce zjechać ją jak chcę w jeden tydzień jedną w inny drugą ... a ty autorko możesz najwyżej oblizać wisienkę :):P

Gość Ona do niego.
Obrotna dziewczyna sporo jest w stanie wyciągnąc w miesiącu 👄

juz wspolczuje facetom, ktore wezma sobie kobiety pokroju autorki :D:D:D

Gość buehehe mój eks
ma mieszkanie, dobrze płatną pracę, nowy samochód i cóż z tego jak w głowie ma pusto, pije na umór i lata za nastolatkami :D Wolałabym już faceta bez mieszkania, ale za to porządnego i wartościowego na umyśle 🖐️

Gość Ona do niego.
Tak, podszywajcie sie dalej frajerzy i biedacy-tylko to wam pozostało a w realu kiedy idzie taka sztuka jak ja to w głowe wam sperma uderza, myśląc "tak bardzo chciałbym mieć ją" , ale niestety... nie dla psa kiełbasa atrakcyjne kobiety z klasą mogą mieć tylko faceci z pozycją, pieniędzmi i charakterem (oczywiście również z wyglądem, bo choćby nie wiem jak dziany był pacjent to nie związała bym się z nikims, obślizgłym grubasem o twarzy podobnej do Rysia Kalisza)

Gość Ona do niego.
Jeżeli dziewczyna jest w stanie zarobić na drogie kosmetyki, to mężczyzna powinien być jeszcze bardziej zaradny

Gość lubiąca bidoli
spadaj głupia krowo,nie psuj opini wszyskim kobietom, taki pustak jak ty powinien zostac ukarany przez los i zostac sama, ja mam faceta w wieku 29 lat, nie ma mieszkania, nie ma pracy (łapie co się da dorywczo) i wcale nie jest dla mnie z tego powodu gorszym facetem, jest wyjatkowo wartosciowym facetem, poprzednio miałam nadzianego gościa,miał mieszkanie,dobry samochód,kasę i wszystko miałam podane na tacy ale co skoro nic soba nie prezentował,w środku był pusty i chyba tylko takie puste lala powinny byc z takimi czyli równymi sobie

Gość kielce syndehauu
// juz wspolczuje facetom, ktore wezma sobie kobiety pokroju autorki // jedyne czego możesz współczyć NAM facetom, to to ,że musimy się zadowolić pasztetami, bo niestety każda atrakcyjna kobieta myśli tak jak autorka tematu..

juz wspolczuje facetom, ktore wezma sobie kobiety pokroju autorki" jak chłop ślepy,głuchy i niemowa to może i sie skusi :)

Gość buehehe mój eks
poza tym co to za liczenie na mieszkanie i robote faceta, kobieta sama w sobie powinna być wystarczalna, nie wyobrażam sobie bycia na utrzymaniu człowieczka z penisem :D🖐️

Gość Ona do niego.
lubiąca bidoli Słuchaj maleńka, gdybym ja była jakąś brzydką szarą myszką to też pewnie bym się zadowoliła dorosłym facetem (29 lat!! pisałaś ze ma twój) który nie ma mieszkania i pracy haha ale żadna atrakcyjna kobieta nawet na takiego nie spojrzy i nie mówię tu tylko o sobię, mam spore grono przyjaciółek i znajomych i każda potwierdzi moje zdanie na ten temat

ludzie tak bardzo sie starają sie zrobić tu kontrowersyjną prowokację ale widać ze coraz gorsze loty mają młodziaki w tych kwestiach niby to ostre i kontrowersyjne :D a temat co kilka dni ten sam :) kiedyś to były prowokacje np ,jak koleś znajdował za wersalką zużyte podpaski :P

Gość Tajemniczy Mundek
Super sie autorko dowartosiowujesz.Mysle ze kazdemu nadzianemu rozkladasz nogi.Syf gwarantowany,nie zapomnij nosic ze soba druku romua:)🖐️

Gość khagern
kazdy nadziany omija takie typy z daleka jad jaki wydobywa sie z jej ust wypelnia kazde jej slowo i gest

Gość zastanawia mnie skad facet
25 czyli rok po studiach ma mieć kasę na własne mieszkanie (samochód i 3 k. na poczatek tez niekoniecznie). Kasa od tatusia albo z krętactw szanujacą sie kobietę nie interesuje. Pomijam,ze facetowi zwyczjanie moze nie zalezec na tych trzech sprawach i nie szuka tez gwaltem panienki,

Gość Ona do niego.
"spadaj głupia krowo,nie psuj opini wszyskim kobietom" ale co Cie boli koleżanko? ja rozumiem twój bulwers.. bo gdybym była mało atrakcyjna, zupełnie nie sexowna i przeciętna-nie zauważalna to tez bym się wkurzała na takie kobiety jak ja teraz.. czy Ty uważasz, że gdybyś miała ciało carmen electry za dawnych lat i twar Megan Fox to też byś patrzyła na biedaków, bez pracy, mieszkania, wyglądu itp? tylko na dobre serce? hahaha dziewczyno, zejdz na ziemie, proszę cie :)

Gość Ona do niego.
"25 czyli rok po studiach ma mieć kasę na własne mieszkanie (samochód i 3 k. na poczatek tez niekoniecznie). Kasa od tatusia albo z krętactw szanujacą sie kobietę nie interesuje." Prawdziwy facet od najmłodszych lat kombinuję skąd wziąć pieniądze.. w wieku 25 lat wielu facetów jest już naprawdę dobrze ustawionych co mi po leszczyku, który w wieku 24 lat ukończył np socjologię i nic nie zarabia??

Gość khagern
no nie mowilem ze pustostan w glowie i takie tez jej zycie podparte na spuchnialych belkach

Prawdziwy facet od najmłodszych lat kombinuję skąd wziąć pieniądze.. w wieku 25 lat wielu facetów jest już naprawdę dobrze ustawionych bierze kase od kumpli z przedszkola za zdjecia siostry w bieliznie :)

Gość Tajemniczy Mundek
czizas,teraz nie placa za fotki siorki w bieliznie,tylko bez bielizny i to ma byc film w kom,a nie jotpeg:P