Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julita_1992

Radom Psychoterapia

Polecane posty

Gość minii
na glownej kiedys chodzilam do psychologa

Chodzi mi o depresje, fobie spoleczna, dda. minii- A na Głównej to do jakiego psychologa chodziłaś?

Gość minii
do Pani Kamińskiej

Gość minii
Julita a mogę zapytać czy Twoje nazwisko rozpoczyna sie na litere R?

minii: Nie, moje nazwisko nie rozpoczyna się na R. A czy ta psycholog Kamińska prowadziła psychoterapie? Na co się leczyłaś i wyleczyła Cię?

Na Tochtermana jest Poradnia Leczenia Uzależnień i Współuzależnień i jako DDA możesz się tam udać. Przyjmują psychiatrzy i psycholodzy. Terapie indywidualne i grupowe w zależności od potrzeb.

Gość minii
Nie wiem czy mi to cos dalo. Chodzilam do niej 2 razy w tygodniu przez 3 miesiace. Niewiele spotkan, ale w koncu zrezygnowalam, bo mialam wrazenie, ze nic mi to nie daje.Jednak po czasie moge powiedziec smialo, ze jednak mi dalo. Bo zmobilizowalo by samej podjac walke. Bo jednak potem juz nie korzystalam z pomocy psychologa, a sie przelamalam, pokonalam swoje slabosci i leki. Uwolnilam sie od tego i zaczelam normalnie funkcjonowac. Te spotkania daly mi powera by sie zmienic. I wyjsc z doła. Jednak w momencie samych spotkan nie czulam poprawy dopiero po czasie dojrzalam do tego, ze jednak mi to cos dalo.

Ja uczęszczałam na terapię ze względu na współuzależnienie, miałam męża alkoholika, jestem już po rozwodzie.