Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1311

GRUDNIÓWKI 2011

Polecane posty

w mojej szkole rodzenia nie ma znaczenia kiedy przyjdziesz bo na każdym spotkaniu jest coś innego omawiane i dal jednej osoby morze być to ostatnie spotkanie a dla mnie 5 i tak chodzę az zalicze wszystkie tematy czyli 8 spotkań. jest jeszcze 15 mi gimnastyki

Hej dziewczynki ;) dziekuje za przepis ;););) Ja Wam powiem ,ze mam dno macicy juz cm na pepkiem bo mi doktoraowa w piatek powiedziala, ale pepuszek nadal jaki byl taki jest...bez zmian...Ja ogolnie jakos tam na okraglo""" rosne nie szpiczascie....nie wypycha mnie jakos mocno do przodu, malo tego od miesiaca nie zmienil mi sie obwod brzusia caly czas 95...-a malutka rosnie...;) ale w balonach mam za to 106 !!!!!! Takze jak zaloze luzna podkoszulke,I oprze sie na dydach to ciazy nie widac ;) tylko jakbym taka cycatka byla hahahahahahahahahahahahahah

Ewcia ...sie nie odzywa od piatku wieczorem...I takie zle samopoczucie miala ;( Ja tez mam nadzieje ,ze wszystko u niej ok...moze poprostu Ja od sieci na pare dni odlaczyli...nie chce myslec o niczym zlym!!!!!

Natalia261985..............26......Wojnicz.........22(M). ... ...02-12-2011 Onk3(Magda)...............36......Osiek.............22... .......02-12-2011 Ewelina_83..................27.......Oświęcim.......22( M)......06-12-2011 Ewa1311....................31.......Puławy...........23 M)......07-12-2011 olcik777.....................26.......Kraków..........23 (K).......09-12-2011 klaudula213................25.......Poznań...........22 (K)........11-12-2011 Dolarka5(Martyna).......23........Łódź.............22( M)......12.12.2011 mamazuzki76(Monika)...34.......Świecie...........21(M).. ....15-12-2011 elizka_84...................27......Gdańsk............21 (M).......16-12-2011 HASANANA(Sylwia).........32......UK.................22(K) ........17-12-2011 pelepetka123(Ania)......28.......Kraków...........21(K). .......18-12-2011 ollakoziol(Olka)............24......Częstochowa....19... ........24.12.2011 a co tam(Ania).............28......D-ca...............20......... .26-12-2011 sylwestrowe(Ania)......28........opole...............19.. ........31.1 2.2011

Gość sylwestrowe
Natalia261985..............26......Wojnicz.........22(M). ... ...02-12-2011 Onk3(Magda)...............36......Osiek.............22... .......02-12-2011 Ewelina_83..................27.......Oświęcim.......22( M)......06-12-2011 Ewa1311....................31.......Puławy...........23 M)......07-12-2011 olcik777.....................26.......Kraków..........23 (K).......09-12-2011 klaudula213................25.......Poznań...........22 (K)........11-12-2011 Dolarka5(Martyna).......23........Łódź.............22( M)......12.12.2011 mamazuzki76(Monika)...34.......Świecie...........21(M).. ....15-12-2011 elizka_84...................27......Gdańsk............21 (M).......16-12-2011 HASANANA(Sylwia).........32......UK.................22(K) ........17-12-2011 pelepetka123(Ania)......28.......Kraków...........21(K). .......18-12-2011 ollakoziol(Olka)............24......Częstochowa....19... ........24.12.2011 a co tam(Ania).............28......D-ca...............20......... .26-12-2011 sylwestrowe(Ania)......28........opole...............20.. ........31.1 2.2011

Gość sylwestrowe
Cześć dziewczyny! A ja jeszcze dzisiaj w pracy i jutro. O czwartku podziwiam nasze cudowne, polskie Pieniny :D Hurrra!! Po powrocie mam usg i może wreszcie uzupełnię tabelkę, na szarym końcu jestem

Gość sylwestrowe
Aniu do tego ptasiego mleczka 1 szkl śmietany i 1 szkl jogurtu?

Gość sylwestrowe
A ja wczoraj miałam rodzinny wypad do ZOO w Opolu :) Polecam wszystkim, którzy będą przejazdem w okolicy. Jest piękne i cały czas się rozbudowuje. Wróciłam do domu wyzuta i wypluta

Gość sylwestrowe
I widziałam żyrafkę - dzidziusia :D

Gość sylwestrowe
zapowiada się smakowicie, chyba się skuszę:) dzięki!

Gość sylwestrowe
chyba większy ode mnie :) , ale taka była słodziutka, że nie mogłam oderwać oczu

...to masz racje ANDZIA!!!!!! Praktycznie leb w leb jedziemy hehehehehehe moze te moje mleczarnie sie w koncu uspokoja;) bo juz ledwo je dzwigam ;) Jak komus bedzie brakowalo mleka dla Malcow zglaszac sie!!!! Otwieram mleczarnie!!!! Hahahahahahahahahahahahahah ...IDE sie szykowac do lekarza znow mam scan dzisiaj...beda kosteczki malej liczyc....nastepny scan dopiero za 10 tyg ;( nie Wiem jak Ja to wytrzymam !!!!! Wrrrrrrr placucha zrobie w czwatrek...tak mysle...mniam mniam...

SYLWESTROWE...PISALAM Ci kilka stron wczesniej , ze Ja Jestem z sylwestra ;) 12:15 w nocy () czyli 1 styczen ;);););) dlatego mam na Imie sylwestra ;)-----> mama mnie pomscila hahahahaha

Gość sylwestrowe
O proszę:) Nie wiem czy wiesz, że mam córeczkę, która w SYLWESTRA!!! skończy 4 latka :D Może będzie miała mały prezencik urodzinowy, bo jak na razie to bardzo się cieszy na dzidziusia:) Urodziła sie w nocy 30/31 o 2:35 :)

Gość sylwestrowe
Już mogła wytrzymać do stycznia. Przez te kilka godzin musi iść do 1 klasy w wieku nieco ponad 5,5 roku. A zresztą, wszystkie nasze dzieci (grudniówek) pójdą w tym wieku po reformie szkolnictwa. Biedactwa

hejka ale z drugiej strony zawsze będą młodsze :) - ale to sie glownie tyczy kobietek :D ja jestem z konca pazdziernika i tak dlugo zawsze czekam na urodziny- wiecznie mloda :D

juz jestem:)lekarz zaliczony, musze odpoczac:-)w sumie jak to lekarz rodzinny co mi mogla pow/zrobic?;)pow, ze no tak sie dzieje, ze jak bede w PL to zebym sobie poszla do gina i sprawdzila szyjke, pomacala brzuch, posluchala serduszka-mowila, ze sie Kruszyna strasznie przemieszcze i musi ja gonic...?no i zwazyla-61 kg-stanelo w miejscu narazie-czyli czekam znow na to co ostnio-waga i obwod pasa skoczy z dnia na dzien w gore...i tyle w sumie:) dzis wolne, sie relaksuje i brzuszek sie nie spina ani nie twardnieje:) bede robic obiad za chwile jak skoncze pic wode a potem to juz tylko bede czekac na mezusia jak wroci z pracy;) Sylwestrowa Aniu- ja mam date w tabelce 26 bo jest to data z 1-wszego usg ale wg okresu to ja tez jestem sylwestrowa:Dnarazie daty to okres:31/12, usg z 9 tyg 26/12 a usg z 14 29/12, wiec terminowo ostatnio tydz grudnia :)na usg z teraz juz nie bede patrzec bo one juz nie sa takie miarodajne, podobno te do 14 tyg sa najbardziej prawdopodobne bo wtedy wszystkie Kruszyny rozwijaja sie tak samo, a potem to wiadomo juz cechy indywidulane, jedne wieksze inne mniejsze:D \

Gość sylwestrowe
To ciekawe która będzie pierwsza hehe, albo inaczej... ciekawe która zamknie peleton. A być może wcale nie my...?

tez sie zastanawiam czy wszytskie zakonczymy ten rok juz dzieciate-tzn te z konca bo tym z poczatku m-ca jak cos lekarze pomoga;) czy tabelka sie sprawdzi czy moze ktos sie dowie na porodowce,ze jednak synek a nie corka czy odwrotnie:) no zobaczymy-bo my w sumie kilka dni opoznienia i juz bedzie 2012:)

Gość sylwestrowe
jedno jest pewne: jak te z początku już będą miały koszmar porodu za sobą i będę tulić swoje małe różowiutkie pociechy to zazdrość będzie nam d... ściskać hihi :D