Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1311

GRUDNIÓWKI 2011

Polecane posty

No wiec wlasnie, w autobusach, tymbardziej starego typu nie ma miejsca na wozek, w pks gdzie siedzenie za siedzeniem tym bardziej. Rozumiem autobusy w miescie, ale jak ja jezdze do rodzicow tylko i wylacznie na kolanach

Gość hmm hmmm hmmm
nie wiem jak jest w autobusie pks bo takimi nie jezdze w komunikcji miejskiej napewno lepiej zostwic dziecko w wozku zreszta nie widuje zeby ktos male dziecko na kolanach mial tym bardziej takie nie siedzace samodzielnie. a jak nie zalezy ci na bezpieczenstwie dziecka to juz twoj problem

Gość prosze bardzo oszczedzanie kas
oszczedzanie kasy kosztem zagrorzenia zycia dla wlasnego dziecka.to nic innego jak zagrozenie zycia.niech nawet ta taxi nagle zachamuje to dziecko wali glowa w siedzenie na przeciw. szkoda ci wydac kilku zlotych na uzywany fotelik??u nas w wawie za grosze w komisie mozn kupic.przeciez skoro nie masz auta to jeszcze nie raz taxi pojedziesz. w dupie masz wlasne dziecko na koszt kilku zlotych.zalosne.

Biedronia, wsio bedzie dobrze :* Maz ma swieta racje- wazne za Ania zdrowiutka i cudna, wazne ze Wy zdrowi jestescie a reszta to kwestie wzgledne!! ktos chetny na kolejna kawke ??

W autobusach i tramwajach w miescie jest miejsce wiec mala jest w wozku w pociagu tak samo, ale w pks gdzie czasami ciezko przejsc przez srodek nie ma jak zostawic wozka na przejsciu i trzeba miec je na kolanach- ja jezdze takimi autobusami, bo inne do rodzicow nie jezdza. Jakbym miala auto to jezdzila by w foteliku. Ale jestem skazana na autobusy wiec musze sobie radzic. A tak wogole to jak krytykowac to najlepiej na pomaranczowo, bo po co się przyznawac kim się jest.

Klaudia- olej pomaranczki, szkoda zdrowia i czasu na nie.kazda matka wie co najlepsze dla jej wlasnego dziecka. Kawe stawiam na stol, druga juz bo dzien u mnie pochmurny i ospala jestem..

wiec ja stawiam kawke a Wy dorzuccie slodkosci jakies bo u mnie pusto :] trza bedzie wieksze zakupy w weekend zrobic :D mam teraz 'trudne dni' czyli tydzien temu pms bylo wiec szafki z wszelkich slodyczy wyczyszczone :D:D

Szymek dziękuje wszystkim Kafe-Ciotkom! :))) Zapierdziela czas, zapierdziela, Dzieciaki coraz większe, a Mamuśki coraz młodsze, piękniejsze, silniejsze, nie? ;)))) Ja... spod Skorpiona - to chyba widać. :D Monsz spod Barana. A z Szymkiem są jaja, bo to przełomowiec: w jednych horoskopach ostatni Skorpion, w drugich pierwszy Strzelec. :)))

Kamila 12 stopni u CIEBIE...brrrrrrrrrrrrrr ogłupieć można A wczoraj LATO się zaczęło ;-) Każda mama decyduje za swoje dziecko , i ponosi konsekwencje tych decyzji .Taka prawda .

ano 12 stopni. U Was lato sie zaczelo u nas skonczylo bo cieplych dni bylo kilka w polowie marca. Dzis typowa jesien. Co do znakow zodiaka ja jestem blizniakiem, moj Michael waga a Synek strzelec :)

Powinnam napisać,że to rodzice decydują za dzieci ,nie tylko mama.....nie wiem może przez to,że to jednak ja więcej czasu z kruszynowską spędzam.....he he Ewa silniejsze na pewno .........i mądrzejsze

Ewa- 7 miechow az sie wierzyc nie chce :] toz niedlugo chodzic bedzie i od progu 'matka jesc!' krzyczec :)

Kurde, jakims cudem mamy niepozadanego goscia w domu.Wielka,tlusta,czarna muche! (nie dziwie sie od takiej pogody to i ja bym gdzies pod dach uciekala) Drazni mnie przeokropnie i zastanawiam sie jak ja unicestwic???metody kapciowej nie lubie, moze macie jakies sposoby??? sorki ze tak przy kawce :D

Ja już się przyzwyczilam do krytyki na tym forum. Krytykowano mnie że spaceruje z dzieckiem w foteliku a nie w gondoli (2pietro z fotelikiem lzej) i co pediatra powiedziala że lepiej tak niż wogole, bo swieze powietrze potrzebne a mala nie siedzi w foteliku 24h wiec ok. Zreszta- no Baska w koncu pospala godz wiec moze nie bedzie już taka marudna. Przez te wiercenia to szal taki że masakra. Teraz nedzie twarozek z bananem wiec już radocha:)

Gość hmm hmmm hmmm
to nie chodzi tylko o bezpieczenstwo tego dziecka, ale podczas wypadku jest tez drugi kierowca ktory przez glupote matki moze miec na sumieniu dziecko bo jechalo bez fotelika. wogole jazda autobusem gdzie tak jak dziewczyna pisze ma je na rekach to tez glupota poprostu. jak bedzie jakas kolizja to co wtedy ?? co innego z kilkulatkiem ktory ma swoje miejsce itd zawsze mozna znalesc jakies inne rozwiazanie komunikacyjne no ale to trzeba chciec i pomyslec troche

Biedronka - :) ano prosilam ja ladnie, po grozbie tez nie posluchala..bede musiala chyba z tym kapciem polatac. Az mnie trzesie na mysl ze moglaby sie do Malego zblizyc.kiedys na youtube widzialam filmik jak kilkumiesieczne dziecko wcina wlasnie taka wlusta muche :/

Kamila i ja kawke poprosze:)ze slodkosci-moge nalesnika z dzemem malinowym zaproponowac:)mialam isc do sklepu cos kupic-ale wieje, ze malo glowy nie urwie do tego pada a o temp juz Kamila napisala.....ehhh!!!!jeszcze m-c i bedzie ladna wakacyjna pogoda:D Sylwek juz w drodze do Ojczyzny:-)) Starbuck ale ladnie napisalas:D moglabymsie podpisac -moze nie pod wszystkim pkt- ale jednak:) Jak czytam co Marta tez przeszla az gesia skorke mam...

Gość hmm hmmm hmmm
wybacz ale chodzic na spacer z dzieckiem w foteliku a jazdzic z nim bez fotelika jescze z takim malenstwem to jest roznica !!!

hmm hmmm hmmm.. sama pisalas ze nie jechalas nigdy takim autobusem jak Klaudia wiec nie rozumiesz problemu. nie ma szansy by do srodka wniesc wozek.owszem mozna miec fotelik ale ten dla malutkich dzieci, wiekszy by sie nie zmiescil dlatego ogolnie przyjete jest ze matki trzymaja dzieci na kolanach. Klaudia nie pisze o komunikacji miejskiej tylko o starych PKS.

Ja pierdziele no. Napisalam wyraznie że do moich rodzicow tylko takie autobusy jezdza. I tak faktycznie w regulaminie jest. To co maja zabronic matce z dzieckiem autobusami jezdzic?

Ania czyli rozumiem ze przez niesprzyjajace okolicznosci atmosferyczne muchy na terenie calego kraju ewakuuja sie do ciaplych i suchych pomieszczen :D u Was tez leje?? Powiedz mi Kochana, wspomnialas ze gotujesz dla Artusia.Przyrzadzasz kombinacje wlasne czy masz moze jakies zrodlo ciekawych przepisow?? pozdrawiam

Jezdzicie po mnie jakbym notorycznie jezdzila bez fotelika- zdarzylo się 2 razy wiec nie rozumiem. Wyrazilas swoje zdanie ok przyjelam do wiadomosci że się z tym nie zgadzasz i wystarczy

Gość hmm hmmm hmmm
przerazajace jest to ze takich matek jak ty jest wiecej. a pozniej katastrofa bo dzieci gina. jak sie ma tak odpowiedzialnych rodzicow to nic dziwnego ze tak sie dzieje

Dziewczyny jak Wy podajecie tego arbuza? durna jestem i naszego zmiksowalam i sama woda z tego wyszla....

hmm.. zaczernij sie i wtedy przylacz do rozmowy a jesli nie to za Twoja obecnosc tutaj z gory dziekujemy i dowidzenia.