Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakajaka

Szukam chętnej dziewczyny do wyjazdu za granice najlepiej Anglia

Polecane posty

Jak w temacie szukam chetnej dziewczyny do wyjazdu do pracy, zawsze we dwie razniej. Nie mam zaklepanej pracy ani mieszkania ale zawsze by sie cos znalazlo. Zawsze we 2 byloby razniej jechac i zyc. Nie mam z kim jechac wiec szukam tu na forum normalnej i sympatycznej dziewczyny, wiek 18+ Ja tez jestem dziewczyna i marze o tym zeby sie stad wyrwac ale niestety zycie potoczylo sie tak a nie inaczej i nie mam z kim... Jakies chętne?

Gość jkllk
Ja się zastanawiam nad wyjazdem. A jak u Ciebie z językiem? I jaki kraj ewentualnie by Cię interesowal?

Gość jkllk
i skąd jestes? Skonczyłam studia i generalnie z robota jak wszedzie - lipa;( Z jezykiem u mnie tragedia;(

jestem z mazowsza a jezyk podstawa, jakos bym sie dogadala zawsze mam nadzieje:) mnie tez nic tu nie trzyma a kraj, jak napisalam interesowalaby mnie Anglia

Gość jkllk
Faktycznie, nie przeczytałam do końca Twojego postu. Kiedy chciaalbyś wyjechac?

najchetniej to i dzis;) ale zeby pozalatwiac sprawy to tak mysle ze w lipcu najpozniej

Gość jkllk
masz moze gg??

Gość też chętnie bym wyjechała
ale nie na stałe, raczej do grudnia tego roku max. I do jakiegoś innego kraju, w Anglii teraz coraz ciężej z pracą, pełno tam nas :)