Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matołek**

praca licencjacka

Polecane posty

Gość matołek**

Robię wszystko, aby tylko nie pisać tej cholernej pracy. Nie potrafię się skupić. Chyba nic z tego mi nie wyjdzie ;( Termin mnie goni, a ja z jednej strony zdaję sobie sprawę,że czasu zostało mi już bardzo mało, a z drugiej strony nie robię nic by posunąć się do przodu chociaż o milimetr. Czy ktoś z Was tak miał? Pocieszcie mnie,albo zgnębcie do końca. Buuuuuuuuuu ;(

Gość kslksl
a nie może Ci ktoś napisać?

Gość matołek**
nie mam niikogo :(

Gość gdfkhgjksadh uh rgkdsnzfks
do kiedy musisz zlozyc i ile masz napisane? moze nie jest tak zle

Gość matołek**
do końca maja :( Jest gorzej niż źle, jedno co mam to książki . Ale co z tego jak jednego zdania z siebie nie mogę wydusic :/

Gość kslksl
poszukaj kogoś i zapłać

Gość saturas
zawsze możesz bronic się we wrześniu :)

Gość matołek**
Problem w tym,że muszę złożyć pracę do końca maja :( Tak naprawdę to nie chcę żeby ktoś za mnie pracę napisał, ale pomoc by się przydała...

Gość gdfkhgjksadh uh rgkdsnzfks
czyli nie masz nic? masz 2 tygodnie jak sie sprezysz i bedziesz pisac od rana do wieczora codziennie to dasz rade. pomysl ze teraz poswiecisz czas oddasz ta prace i nic juz nie bedzie nad toba wisialo :) dasz rade

Gość matołek**
gdfkhgjksadh uh rgkdsnzfks> :)

Gość rtyrty
ale jakbyś się broniła na jesieni to byś miała termin przedłużony

Gość n.n.n.n.ka
ja mam około 40 ale musze stworzyc jeszcze z 10 a nie mam juz o czym pisac:/ a musze oddac na jutro :(

Gość matołek**
co studiowaliście? i jakie macie tematy? n.n.n.n.ka> może grupa wsparcia? ;)

Gość n.n.n.n.ka
temat mam prosty, ale checi brak. no i ja juz mam prace napisana, analize zrobiona tylko musze rozbudowac rozdziały teoretyczne:) Temat: Źródła i skutki niechęci do czytelnictwa wśród młodzieży w wieku gimnazjalnym" na jutro promotor musi mi zatwierdzic ten temat.Chociaz teraz wydaje mi sie taki oklepany, ale ja tam czytac lubie i chcialam poznac przyczyny niecheci wsród młodych własnie:P

Gość matolek**
też piszę o młodzieży gimnazjalnej i też temat oklepany. Za dużo miałam problemów,żeby porządnie wziąć się do pracy. Najgorsze jest to,że to co mam muszę zmienić tzn. przypisy, kretynka ze mnie nie lada - wypożyczyłam książki z innym rokiem wydania niż poprzednio. Poza tym zmieniła mi się w międzyczasie koncepcja i tak naprawdę zostałam z niczym :(

Gość n.n.n.n.ka
damu radę:) na jutro musze poprawic swoja prace a na czwartek napisac I rozdził dla osoby, która z moim kierunkiem nie ma nic wspolnego. no ale kasa po drodze nie chodzi i jakos zarobic trzeba:P

Gość poziomka pozioma
tez piszę na temat finansowania kultury hhehe jestem w 3 rozdziale ale 2 mam nie dokonczony i troszke trzeba w 1 poprawic...

Gość matołek**
ja już mam absolutorium :/ i jestem w czarnej duupie :(

Sprzedam prace mogące posłużyć jako wzór do napisania Twojej pracy. Prace już obronione. 1. Obraz współczesnego menagera w hotelarstwie, 2. Rola planu marketingowego w zarządzaniu hotelami spa & wellness, 3. Rola turystyki w promocji Polski na arenie międzynarodowej. Posiadam również szereg materiałów, rozdziałów z zakresu turystyki, hotelarstwa, odnowy biologicznej i pokrewnych. Napisz do mnie! Być może będę mogła Ci pomóc. Mail: fanaberia33@wp.pl