Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelitaperdona

Skandal-domagam sie nie uważnienia matur z matematyki

Polecane posty

Gość morelitaperdona

Uważam że nie sprawiedliwe jest to że uczniowie w Warszawskim liceum dostali zadania maturalne na klasówce przez maturą.Domagam sie unieważnienia matury z matematyki w całej Polsce.Zwracam sie do was zgłaszajcie to do CKE.Chcę pisac ją jeszcze raz

Gość babiloński cesarz
a co mnie to gówno obchodzi?

Gość morelitaperdona
http://tnij.org/lumd Zgłoszetą całą komissię do sadu jak nieuważnią.Nie sprawiedliwe że ktoś dostał zagadnienia maturalne na tacy ja tez tak chcę.

Gość ytroo
ja nie znalam wszystko pisalam z glowy wiec dlaczego mialabym pisac jeszcze raz? Jesli chcesz sobie wynik poprawic napisz za rok. Uwazam, ze jesli byly przecieki to powinni uniewaznic jak juz tylko w danej szkole ew miescie.

Gość ytroo
no nie jest to sprawiedliwe, ale skoro napisalas mature sama z glowy z wlasnej wiedzy to dlaczego chcesz aby tobie uniewaznili? to oni powinni beknac za oszustwo, a nie wszyscy ktorzy uczciwie sie przygotowali do matury. Ja drugi raz nie chcialabym pisac. Nie wiadomo jakie zadania sie trafia teraz mi poszlo dobrze nie mam ochoty sprawdzac sie znowu.

Gość morelitaperdona
tak tylko oni mogli wiedzieć że to bedzie na maturze bo nauczyciele szeptali i mogli te zadania rozesłać swoim kolesiom i rodzince z całej Polski.Domagam sie unieważnienia.

Gość hmmmmmmmmmmmm?
ale to chodzi o mature rozszerzona? bo to chyba na rozszerzeniu byl przeciek?

pomijając skandaliczną interpunkcję: -"niesprawiedliwe" piszemy łącznie, -"warszawskie liceum" z małej litery, -"komisję", przez "J". na Twoim miejscu drżałabym raczej o maturę z polskiego ;)

Gość ćwikłaburaczana
tak ale podstawowa pewnie tez dostali tylko nikt tego nie odkrył/nie rozgłośnił.Zreszta jakie to ma znaczenie potem blokują madrym ludziom miejsca na studiach wiec i tak powinna byc powtórka całości.

Gość ćwikłaburaczana
w sumie ja mam to gdzies ale popieram kolege

Gość morelitaperdona
fajter tych błędów jest więcej zamiast przez to powinno być przed więc sprawdzaj dokładniej jak za coś sie zabierasz

Gość morelitaperdona
Nie boję się o maturę z polskiego, bo akurat na polskim pomagali nauczyciele. 🖐️

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
jak teraz się nie nauczyłaś/eś to na ewentualną powtórkę i tak się nie nauczysz... jak widać nie dostałeś/aś 5 :) bo jak by tak dobrze poszło to nawet nie było by pomysłu zakładaniu takiego wątku na kafeterii...

Gość morelitaperdona
polskiego sie nie boje bo dostałem zagadnienia hahahahaha

zwykła pomyłka, wypisałam tylko paskudne ortografy 💤

Gość morelitaperdona
no i komisja przez jedno s

Gość kslksl
hahaha to się domagaj głupia cipo unieważnienia, może to coś da :D mi poszło na tyle dobrze, że zdam więc jebie mnie to, czy ktoś miał zadania:D

Gość kslksl
aha i zgadzam sie z yyyyyyyyy musiało ci pójść chujowo skoro zakładasz taki temat:D

Gość dfgdzfhxgfjd
a ja dlaczego niby mam pisac od nowa??? jestem z podkarpackiego! wszycy pisali sami z głowy!!! to twoja szkoła niech odpowiada!!!!!!!!!!!!!!!!