Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisze_bo_nie_wiem

Słyszymy z mężem jak moi rodzice sie kochają.... Co robić?

Polecane posty

Gość no ja tez te
15 minut to bym z palcem w dupe wytrzymala ,albo zabrala sie za wlasnego chlopa a nie robila tragedie z tego ze rodzice 15 minut sie bzykaja

Gość kolleeżżannkka
pogadaj z ojcem co on takiego robi że matka tak skrzeczy,może się czegoś nauczysz

Gość a co żałujesz im
zazdrościsz? A może dotarło do ciebie, że nie jesteś niepokalanie poczęta? Jacy wy kurwa jesteście zaściankowi... Obrzydliwi :O

Gość pisze_bo_nie_wiem
Tak się składa, że nasze życie sksualne jest również udane, z tym, że wolimy to robić albo rano, albo w ciągu dnia w miarę możliwości albo wieczorem zaraz po położeniu się do łózka, a nie wtedy kiedy moi rodzice to robią. Jak oni to robią to mi się odechciewa. Sorry, ale dla mnie nie jest to komfortowe. O moje życie seksualne się nie martwcie, mam temperament najwidoczniej po matce :D Ale nie zamierzam tego robić w tym samym czasie tylko po to by ich zagłuszyć. Pozatym nie będziemy tego robić przy właczonym TV, a jak wyłaczę to te jęki zniechęcają do czegokolwiek. Widzę, ze niktórym jest ciężko to pojąć... Ale za porady dziękuję. Będę musiałą przy najbliższej okazji jakoś trochę zartobliwie to skomentować.... Bo tak na dłuższą metę nie da się wytrzymać.

Gość pisze_bo_nie_wiem
Szukamy pana albo 2 do wspólnej zabawy, zagłuszymy staruszków :classic_cool:

Gość barrakuda...
65 lat i co drugi dzien? :D niezle. mam nadzieje, ze tez bede miala taka forme w tym wieku ;)

Gość mamiiiiiitaaa
spytaj mamy czy mozecie obejrzec ten sex skoro juz slyszycie

Gość .ANAL i ZATORr..,
no no no to dziadzio musi być dobry w te klocki,a może mamusia go drapie po pleckach i z tąd te foniczne doznania

Gość pisze_bo_nie_wiem
Tak, mama ma 65, tata 67. Też ich podziwiam, ale nie z obecnej perspektywy, bo póki co i my nie narzekamy, ale właśnie pod tym kątem jak będziemy w ich wieku :) Są wybitnie udanym małżeństwem pod każdym względem. :)

Gość .gadka szmatka
skrobnij coś jak już porozmawiasz z rodzicami , jak oni zareagowali na tą niezręczną sytuację

Gość jak zwykle,szczyt braku taktu
a moze poprostu zaproponuj swoim rodzicom,zeby wygluszyli swoja sypialnie...moze pomoze to cos?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjk
u was to rodzinne

Gość twoi starzy
po co to piszesz naforum nie moglas nam powiedziec bezwstydnico na pewno masz smaki na je ba ki

Gość aguśka;
anie da się przenieść waszej sypialni do innego pokoju ?

Gość pisze_bo_nie_wiem
Kurcze, rok temu rodzice robili w sypialni nowy sufit z takich paneli PCV czy jakoś tak i między to i sufit dawali gruby styropian. My mamy pod panelami grubą piankę i itak wszystko słychać... Ok, napiszę tu jak już zwrócę uwagę mamie, albo dziś albo jutro.

Gość pisze_bo_nie_wiem
Tak za bardzo przenieś się nie da, bo my mamy w sypialni skosy, balkon, małą przebieralnie itd i jest to pokój idealny na sypialnię.... A drugi pokój jest duuużo wiekszy i połączony z kuchnią takim aneksem. Potem są dwa mniejsze pokoje dla dziecka i gościnny, tam nam sypialna nie wejdzie.

Gość .ANAL i ZATORr..,
czy mogłabyś sfilmować to co dziadostwo wyprawia i wrzucić nagranie do forumowej analizy?

Gość stara i pomarszczona
Ja bym córcię po jakimkolwiek komentarzu wypieprzyła z domu na zbity pysk :P

Gość kokoszanelllll
PRZYŁĄCZCIE SIE HEHEHE

Gość twoi starzy
wydup... mi z domu za te komentarze dostaniesz pasem i nie bedziesz nad nami sie pierzyc to ty suko sie bzykasz z mezem po godzinie i zowiscisz 15 minut co zal ze twoj m jest taki zly w te klocki nie to co moj

Gość twoi starzy
jestem taka w te klocki dobra ze 15 minut wystarczy wy sie pieprzycie godzinamitylko krzyczysz mocniej nic wiecej

Gość pisze_bo_nie_wiem
Heheheh, jakbyśmy z domu się wynieśli to by sie załamali, więc spoko, nikt nas nigdy nie wyrzuci, pozatym to też nasz dom w połowie :D Ok, dam znac jak już będzie po tej gadce :)

Gość twoi starzy
:/ ty sie doigrasz

Gość no ale co...
Mama sie hamowac? Jeszcze sie frustracji jakichs nabawi... ;) Jak jest jej tak dobrze, to moze nawet nie zdaje sobie sprawy, jak jest glosno. Poza tym, jak to tylko 15 minut, to postarajcie sie to olac, gorzej jakby tak krzyczeli przez godzine - wtedy to faktycznie moze byc ciezka sytuacja. Swoja droga, mam nadzieje, ze w ich wieku tez mi i mezowi bedzie tak zdrowie dopisywalo ;)

Gość Jatezzz
Moi rodzice w tym momencie siedzą na ogródku w altance,więc nie siedzą na forum :D Chociaż normalnie kto wie, na laptopach, komórkach i wszystkich nowościach znają się dobrze :D

Gość Jatezzz
Ech, nie wyszedł mi podszyw, nicka nie zmieniłam :D :D :D

Gość twoi starzy
ty sie z mezem bzykasz po bozemu my probujemy wszyskich pozycji chodz na altanke doradze ci jak rozgrzac partnera mam sztuczki na twojego juz mi wsadzil nie raz

Gość twoi starzy
i po ptokach seks sie udal

Gość jkwlefms,d
Jatezz - żal :)

Gość pisze_bo_nie_wiem
Widzę, że chętnie próbujecie podszywów w tym tamcie :D Jatez - Hehehehe, z altanką to dobre, prawie wszystko prawda, z tym, że tylko mój tata jest w tych nowościach obeznany, mama nie :) Jakbyś wpisał dobry nick to jeszcze bym uwierzyła, ze to ja pisałam :D Ok, ja tu już nic nie piszę, odezwę sie dopiero jak cos powiem mamie na ten temat :) Dzięki :*