Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportowieccc

w nutach do wody

Polecane posty

Gość sportowieccc

witam, poznałem pewną dziewczynę, bardzo mi się podoba i ja chyba jej też:) pojawił się jednak problem bo ona nie chce wchodzić ze mną w adidasach czy innym obuwiu do wody a to jest moje marzenie. jak myślicie jak mogę ją nakłonić to dla mnie bardzo ważne.

Gość sportowieccc
chodziło mi o buty literówka

Kup jej wedkarskie wodery i zobaczysz, ze bedzie brodzoc w wodzie!Boze! co za wynaturzenia, na tym forum!A mowia, ze to ja jestem dziwny!

Gość sportowieccc
a ja pytam poważnie bo dotychczas zawsze udawalo mi sie namowic kobiety na wejscia do wody w butach tenisowkach czy choćby klapkach a ta nie chce bo mowi ze to glupie, jestesmy z pomorza przecież codziennie mamy okazje to takie przyjemne uczucie.

Gość weź ją na wakacje
weź ją na wakacje do Chorwacji...tam z powodu jeżowców (małych kolczastych zwierzątek) każdy wchodzi do wody w gumowych sandałach....

Gość sportowieccc
już o tym myślałem i nawet jej zaproponowałem ale ona powiedziała że jeśli mam ją tam zamiar namówić to nigdzie nie pojedzie. nie ma nic piekniejszego niż kobieta w wodzie w adidasach....

Gość sportowieccc
może ktoś ma podobnie????doradźcie!

ja mam identycznie tez bardzo krecil by mnie widok mojej kobiety w bucikach w wodzie. ale pomarzyc tylko mozna nie chce ze mna nawet popluskac sie w stawie czy nawet kaluzy:( ale moze kiedys uda mi sie ja namowic.