Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bułeczka24

CZERWIEC 2011

Polecane posty

Gość Nana2008
Którego masz datę?

Gość Nana2008
11czerwca i strasznie sie już denerwuje robimy małe wesele na 50osób ale sam fakt

Gość 09876
Hej:) Mogę ?? Ja właściwie jeszcze nie jestem Panną Młodą ale interesuję się tematem i tam za 2 lata też myślę ale o lipcu. I jak jesteście już po wszystkich formalnościach? Czy coś wam zostało oprócz przymiarek? Jak wyszłyście z kosztami bo ja też miałabym na min. 100 do 150 chociaż wolałabym 100 koszty mniejsze ale mam taką dużą najbliższą rodzinę że się nie da mniej:/ A czy myślicie, że 2013 to może być pechowy rok i lepiej nie brać w nim ślubu?

Gość rapaa
ja również 18.06. U nas powoli nerwówka się wkrada

ja też 25 czerwca! właśnie zrobiłam przelew organiście... jeszcze kościół prezenty dla rodziców i jutro sukienka a w środę próbny fryzjer. W piątek licencja. No masakra jakaś.... dajecie świadkom jakieś prezenty?

Gość prinzesska27
Hey laseczki, dolaczcie sie do naszego czerwcowego watku ktory juz istnieje. Ja 17 czerwca. My tez robimy wesele na 55 osob ale zalatwiania tez jest. Wczoraj bylam na ostatniej przymiarce sukni...trzeba tylko 5 cm przod skrocic.

Gość Nana2008
Tak naprawdę czy na 50osób czy na 300osób stres jest ogromny ten czas tak szybko leci ze dzien za dniem i coraz bliżej

Gość Nana2008
Wogole macie podziękowania dla gosci? Ja sie ciagle zastanawiam sie czy cos tam wymyślić

Gość prinzesska27
My bedziemy po weselu wysylac karty z podziekowaniem kazdemu z gosci.

Gość ludzik123
siemka ja 24 czerwca i juz pelna histeria w oczach ;)

Gość Nana2008
Pinezka super pomysl po co dawać jakies aniołki itp

Gość Nana2008
Ludzik aż tak sie stresujesz

Gość rapaa
Mnie jakoś tez nie przekonują prezenty dla gości w postaci aniołków itp. rzeczy, a pomysł z wysłaniem podziękowań godny uwagi :) U nas brak samochodu jeszcze i wizyty w poradni rodzinnej, nauki przedmałżeńskie zrobione. Przymiarka sukni w tym tygodniu, ale bedzie jeszcze trzecia ostatnia. Garnitur wisi w szafie. Stres mnie dopada :(

Gość rapaa
Dziewczyny a jaka wybraliście piosenke na pierwszy taniec?

Gość prinzesska27
My mamy dj parke ktorzy sa ze tak to nazwe wyspecjalizowanych na wesela z super oswietlneniem. U nas zostaly 4 tyg jakos u nas brak nerow. Zostalo dogadac szczegoly dekoracji i men , wybrac kwiaty i pierwszy taniec. Jutro lece na 2 tyg sluzbowo do zurichu wiec po powrocie bedzie troche nerwowki.

Gość aniutek263
ja nie rozumiem jak duze zdjecie slubne jak prezenty daje sie w trakcie wesela, w tak krotkim czasie?

a ja się dziś załamałam. Miałam odebrać sukienkę na którą czekam od listopada (!!!!) a ta pierdolona baba dzwoni ze u lekarza jest i sie nie wyrobi. A co mnie to interesuje, zaplacone to ma mi to wydac i zapewnic zastepstwo.... plakac mi sie chce.