Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja bestia on piękny

ja paskuda...on przystojny...

Polecane posty

Gość ja bestia on piękny

spotkałam sie w weekend ze znajomym z netu, kolo roku ze soba pisalismy, godzinne, prawie codzienne rozmowy telefoniczne, ale zadne wyznania, jakies zakochanie , nic z tych rzeczy, poprostu podobne poczucie humoru, ogolnie to podobne spojzenie na swiat, oboje po 30, w piatek przyjechak, w niedziele pojechal, mieszkamy na 2 koncach polski, milo bylo, nawet bardzo, ehh ale co chcialam napisac, ze on jest taki przystojny ze masakra, wysoki, dobrze zbudowany, dobra praca, super samochod, a ja????? a ja przecietna, zwykly szarak, cialo juz nie 20latki, cala w rozstepach, piersi tez nie piekne, brzuch bez komentarza, i nie moge zrozumiec, dlaczego tak przystojny facet spedzil ze mna 3 dni, ja przy nim wygladalam jak...z innej planety... zapewne wielu z was napisze ze "dla sexu",ale jesli przystojny facet ma ochote "tylko na sex" to spotka sie z piekna kobieta by jednak byla jakas przyjemnosc z tego, gdzies w okolicy a nie 500km, jejkus, takie ciacho, nigdy bym nie pomyslala ze ktos taki spojrzałby na mnie...

Gość vbm
spałas juz z nim?

Gość dobre dobre dobre
jak sie dobrze dogadujecie to dlaczego nie mial spedzic z toba trzech dni.

Gość ja bestia on piękny
prawiczek, tu nie chodzi o to ze sie tym podniecam, bo dla mnie to nie ma znaczenia, nie mam 17 lat by sie tym podniecac, chodzilo mi o ogół, wiec nie pisz mi o podniecaniu sie materialnymi rzeczami wiesz, nie kazdy patrzy, ale ja naprawde nie jestem atrakcyjna, a wiem jakie kobiety sa w jego "typie" to mnie zadziwia...

Może jednak masz coś w sobie co go bardziej pociąga od innych. Jeśli będziecie się spotykać nadal to super. Ja uważam się za przeciętną kobietę, a "adoratorów" nie brakuje ;)