Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikakwiatekmalaaaa

Pytanie dotyczące oczu

Polecane posty

Gość Monikakwiatekmalaaaa

Witam mam takie pytanko mam nadzieje,że kto mi to rozjasni ;)... a wiec chodzi moi dokladnie o kolor białek ocznych .... moje są w całości białe ale po bokach oczu od tęczówki po bokach mam takie czerwone żółtki a przy tych żyłkach taki żółtawy kolor. Jak się obudze to mam tylko czerwone oczy, potem w ciągu dni to zmienia barwe na bardziej brązowa a potem na taką zółtawa to na tych czerwonych żyłkach.... czy wy też tak macie czy macie czysto biale bialka ... z góry dziękuję ze odpowiedz aha i dodam że mam tak już bardzo dlugo.....

Gość qweeqwqw
????

Gość moj maz tez ma tak
i nie wiemy od czego - a do okulisty nie chce sie wybrac. Ja niedlugo ide to sie podpytam od czego to moze byc. Moze ktos jeszcze sie z tym spotkal i nam tu podpowie :)

Gość qweeqwqw
a poza tym nic twojemu męzowi nie dolega jest zdrowy ? bo ja myslalam o watrobie ale to wtedy sa cale oczy zólte a nie takie coś no i mi tez nic nie dolega heh

Gość qweeqwqw
no niech ktoś coś dopowie ;P

Gość moj maz tez ma tak
no wlasnie nic mu nie dolega. Badania mial wszystkie robione (no z wyjatkiem okulistycznych) i jest wszystko ok. Tez juz szukalam w google jakis czas temu co to moze byc, ale jak wlasnie pisalas to cale bialka musialyby byc zolte przy chorej watrobie. Chyba bedziemy zyly w niewiedzy, bo nikt nic nie wie.

Gość qweeqwqw
Ja jeszcze czytalam,że to moga być jakies mikro wylewy wlaśnie z tych żyłek czerwonych popękanych no i ze taka tez uroda i juz tak moze być hehe sama nie wiem ale skoro piszesz że twoj maż ma się dobrze... czyli pewnie wszystko ok :) a jak się dowiesz coś mod okulisty jak będziesz szła to napiszesz mu tuatj bo sama jestem ciekawa co powiedział a ja nie moge iśc bo nie jestem w Polsce ale jak wróce to tez pojde i porównamy to co tobie powiedział i to co mi powiedział heheh :) dziękuję ,że mi odpisujesz :)

Gość moj maz tez ma tak
dodam temat do ulubionych i jak czegos sie dowiem to napisze :) a co do okulisty to ja tez nie mieszkam w Pl i wybieram sie tu po raz pierwszy, wiec cudow sie nie spodziewam. Za to mam tez polska GP wiec moze ona by sie na ten temat wypowiedziala. Jak pojde do niej nastepnym razem to tez sie podpytam. Zaciagne meza zeby sobie zobaczyla jak to wyglada. Przypomnialo mi sie, ze te zazolcenia czasem sa wieksze a czasem sporo mniejsze. Dziwne to jakies.

Gość qweeqwqw
no ja tez tak mam sa i dni że praktycznie w ogole nie mam tego i zauwazylam że gdy naprzyklad żle sie wyspie albo chodze w dzien spiaca i oczy sa przemęczone to to wtedy tez jest bardziej widoczne niz jak sie normalnie wyspie... ehh no dobra to fajnie będę czekala na wieści od Ciebie :) Pozdrawiam Cieplutko :):):) i milego wieczoru życze :):)

Gość qweeqwqw
Witam i jak byla Pani może juz gdzies sie popytać w sprawie tych oczków moich i Pani męza heh .. ja dodam,że kuiłam krople visine classic i ona zmienszyly mi ten kolor i troche pozamykaly te naczynka czerwonyce przy ktprych ten kolor zoltawy sie robi .. czekam na informacje od Pani Pozdrawiam Serdecznie :)