Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyyyyyyyttttttaaaammmmm

jechaliscie kiedys z psem nad morze? wynajmujący nie

Polecane posty

mieli nic przeciwko? nie kazali placic dodatkowo za psa? a na plazy gdzie bysliscie?

śpicie? :o

Gość Zależy jaki pies duży.
Ja mam malutkiego i dlatego nie było problemu. Ale byłam tam już parę lat temu. Jak jest teraz nie wiem.

Gość kolejna idiotka
kurwa, jeszcze brakuje psów srających na plaży ;/ zadzwoń i zapytaj czy możecie z psem przyjechać, bez zapowiedzi ja bym was wyjebała po prostu.

Gość wściekła baba
ja byłam z dużym psem (bokser) trzeba wczęśniej spytać właścicieli czy nie mają nic przeciwko(!),ja nie musiałam płacić więcej ani złotówki.Pani cały czas nie mogła wyjść z podziwu,że moja sunia taka cichca itd (dziwne bo jak dla mnie dużo szczeka :D) w mniejszych miejscowościach o wiele łatwiej o takie miejsce ;)

Gość kolejna idiotka
ja przed wakacjami swojego psa przywiązałam do drzewa i na wakacjach był spokój. :)

Gość wściekła baba
kolejna idiotka-----> Chyba Ty jesteś kolejną idiotką!! Nie każdy pies sra gdzie popadnie!! To zależy od właściciela,są plaże gdzie można z psami chodzić ja się ich trzymam poza tym przed wyjściem na plaże z psem chodzi sie na spacer żeby załatwił swoje potrzeby.Nie wiesz to zamknij się

Gość kolejna idiotka
to był prezent świąteczny, ale teraz mam spokój z wyprowadzaniem. Psy tylko wszędzie srają. nienawidziłam tego psa, bo osrał mi dywan jak był szczeniakiem. :o