Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziag195

Czy mamy szanse być razem?

Polecane posty

Gość madziag195

hej od 3 lat spotykamy sie ze znajomymi na zabawach wsrod nich jest 2 braci i ich kolega. Na początku startował do mnie ich kolega ale ja go nie chciałam wszyscy o tym wiedzą. Pózniej startował do mnie jeden z tych braci a mi od zawsze podobał się ten jego drugi brat, myśle że ze wzajemnoscią ale do mnie nie zarywał bo jak widzi że jego brat do mnie startuje to mu się nie dziwie. Ten brat co do mnie startował też wie że go nie chce. Dwa tygodnie temu znowu była zabawa i się wszyscy spotkaliśmy do tańca poprosił mnie ten drugi brat co mi się podaoba byłam w szoku i w siódmym niebie jak tańczyliśmy to ja wciąż coś gadałam on tylko odpowiadał wiec było mi głupio i się zamknełam heh. Wczoraj znowu wszyscy spotkaliśmy się na zabawie znowu poprosił mnie do tanca ten co mie sie podoba teraz on zaczął pierwszy gadać o swojej pracy i takie tam zwykła luźna rozmowa. Pozniej poprosił mnie do tańca ten jjego drugi brat co mi sie nie podoba ale jestesmy dobrymi kumplami już za mną nie lata poszłam tanczyc bo mi bylo głupio odmówić ze z jego bratem poszlam a z nim nie. Nie wiem czy dobrze zrobilam nie wiedzialam co zrobic bylam zas zła sama na siebie ale na szczescie chyba ten jego brat co mi sie podoba nie był zły bo zas do mnie podszedł i gadalismy az do konca zabawy ale o niczym szczególnym takie pierdoły ze mu portfel ukradli i takie tam co o tym myslicie? co mam zrobic?? jak mu pokazac ze mi sie podoba

Gość madziag195
kto mi poradzi????

Gość pitulinka
To mu to powiedz.....mysle, ze ten brak ktory ci sie podoba mial juz nie jedna szanse, zeby sie do ciebie zblizyc...widac mu pasujesz jako kumpela i nic wiecej.

Gość madziag195
:(

Gość madziag195
przestancie pisac nie na temat jak ktos jest niezainteresowany to niech tego ni czyta a nie jakies zboczone zdjecia pokazywac!

Gość madziag195
hmm wydaje mi się że on dopiero się rozkręca nigdy nie prosił mnie do tańca nigdy sam pierwszy nie podchodził a teraz zaczyna co o tym myslicie?????????

Gość madziag195
:(

Gość genowefaa
Ciekawe ile czasu potrzebuje na rozkręcenie? Jak będziesz już starą panną?