Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahsdjasgdasydas

Problem !!cos jest nie tak !!!!

Polecane posty

Gość jahsdjasgdasydas

Witam wszystkich serdecznie !!Bardzo proszę o pomoc i komentarze...otóż jakiś czas temu kochałam się ze swoim partnerem , stosunek przerywany moje najbardziej płodne dni...w dniu spodziewanej miesiączki bolał mnie brzuch nie tak bardzo jak zawsze , delikatnie , jednak krwawienia nie było , żadnych plamień, zupełnie nic.w trzecim dniu od daty miesiaczki ktorej nie bylo zrobiłam test, wynik negatywny...ale jak nie było okresu tak nie ma...minęło już ponad 10 dni...dodam , że cykle mam 25 dniowe , od kilku lat bardzo regularne co do dnia i nawet wiekszy stres nie miał wpływu na moj okres...o co chodzi?! do lekarza isc moge dopiero za jakies 3-4 tygodnie ...za wszelkie komentarze z góry dziękuję !!

Gość jahsdjasgdasydas
podnoszę !!

czasem okres sie spoznia to normalne. mi sie kiedys spoznil 14 dni a tez zazwyczaj mialam cykle regularne raczej. moze poprostu przestawi ci sie cykl tzn ze naprzyklad jezeli do tej pory mialas okres na poczatku miesiaca to teraz bedziesz miala w polowie kazdego miesiaca.

Gość jahsdjasgdasydas
akinia mozliwe, jak wszystko zresztą...tyle , że ja mam bardzo regularne cykle :O

Gość klaudusia1523
Zrób jeszcze raz test ciążowy. Może to ciąża a może tak jak koleżanka wyżej napisała cykl ci się przestawił. Wszystko możliwe.

Gość jahsdjasgdasydas
test moge zrobic dopiero za kilka dni...ale moje pytanie brzmi , jest mozliwosc , ze test wyszedł negatywny ale jestem w ciązy?!

Gość owszem jest mozliwosc
ze test wychodzi negatywnie a ciaza jest. Powtorz test za kilka dni, jak bedzie negatywny to idz do lekarza, jak pozytywny to tez idz :D

Gość a mi się wydajem, że Ty
nie jesteś w ciąży

Możesz być w ciąży. Miałam podobnie przy pierwszym dzicku - miałam regularne 24dniowe cykle, stosunek przerywany w dniu jajeczkowania, test negatywny w dniu spodziewanej miesiączki, parę dni później pozytywny (słabo widoczna kreseczka, ale to już była ciąża :))