Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakinick wybrać

Nieudany sex

Polecane posty

Gość jakinick wybrać

Jak nakłonić chłopaka,żeby zaczął ze mną uprawiac sex jak trzeba? Co jest z nim czy ze mną nie tak? Jak ja go dotykam, to kilka chwil i dochodzi, a potem mnie próbuje zabawiac rękami, bo już mu drugi raz nie staje, albo staje na krótko i więdnie. Wsadza mi tam palce, a mnie szlag trafia, bo jakby cipka była stworzona do palców, to by była rękawiczką! Ja tam chcę penisa, a on kończy za szybko i dla mnie po zabawie ;( Nie cierpię palcówek, bo rani mnie w srodku paznokciami i potem mnie wszystko piecze przez cały następny dzień od zatarć. Ciężko się wysikać po takim "sexie".

Gość fufufu
hahahahaha

Gość hahahhhshhshshshs
o ja pierdolę :D

Gość tomekzet88
Najlepszym sposobem jest po prostu rozmowa. Spokojnie, delikatnie mu wytłumacz co i jak. Może go nie pieść za bardzo, żeby skonczył w Tobie? Może niech spróbuje prezerwatyw przedlużajacych stosunek?

Gość jakinick wybrać
a od czasu, kiedy założył sobie tipsy na palce prawej ręki, bo jest gitarzystą to w ogóle mam zdrachaną cipke. Nie wiem co robić, w chwilach desperacji myślę nawet o dorodnym, wiosennym ogórku zielonym

Gość jakinick wybrać
Już podszywacze paskudni? Tak szybko? Mam nadzieję,że panowie przeczytają ten wątek i dotrze do niektórych,że wsadzanie palców może być bardzo nieprzyjemne dla kobiety. I kobieta nie wije się wtedy z rozkoszy, tylko z bólu. Penis nie jest zakończony paznokciem nawet krótkim i wypielęgnowanym. Co w tym złego że szukam podpowiedzi co z tym zrobić. Moze ktoś z was miał czy miała podobnie i jakoś z tego wybrnął bez zrywania związku.

Gość jakinick wybrać
Tomekzet88 dzięki. Rozmowa była, to stwierdził,że ja tak na niego działam,że to tak szybko się kończy i nic nie poradzi. Minetkę za to robi perfekt !