Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samwymysl

powazny problem ...

Polecane posty

Chodzi o to ,że mam chlopaka z ktorym jestem 3 lata. W pazdzierniku wyjechal na studia ,a ja zostalam w rodzinnym miasteczku. Widzimy sie raz, dwa w tygodniu ,ale nie zawsze. Pod wplywem kolegow naprawde sie zmienil. Zawsze bylo idealnie od kad tam jest wszystko sie zmienilo... Bardzo za nim tesknie i chciala bym z nim czasem porozmawiac wyzalic sie ,ale on jest np nie mily... Jest calkiem inny kiedy widzimy sie razem. Co mam zrobic nie chce tak latwo rezygnowac z zwiazku ,bo go bardzo kocham ,ale on mnie chyba mniej. Co mam zrobic alby bylo jak dawniej?

Gość Moja odpowiedź brzmi
Zacznij go traktować tak jak on Ciebie- często to skutkuje. Bardzo prawdopodobne, ze no tam kogos ma i dlatego tak na Ciebie reaguje. Jesli Cie juz nie kocha to i tak nie utrzymasz na siłę. Najlepiej zacznij sie juz rozglądać za kims innym, moze jak poczuje zazdrosc to zacznie sie starać.

bardzo watpie ,ze on ma tam kogos gdyz jest na politechnice tam nie ma dziewczyn i nie jest z tych podrywaczy...

Nie chce tak latwo tracic ten zwiazek ,bo mi naprawde zalezy. Jesli bd musiala jakos sie z tym pogodze ,ale jesli jest jakis sposob na odbudowanie zwiazku bardzo bym prosila o pomoc:)

A skad pomysl, ze na politechnice nie ma dziewczyn? Nawet gdyby nie bylo na jego roku zadnej, to przeciez na innych kierunkach na pewno sa. Poza tym nie musi jej przeciez poznawać na uczelni. A próbowałaś z nim o tym rozmawiac? Czy kiedy przyjezdza to chce spedzac z Toba czas? Mowi, ze teskni? Moze on jest poprostu zestresowany szkola i z tad zly humor, tym bardziej ze zbliża sie sesja, niektórzy juz maja zerówki i jakies zaliczenia- moze to to.

Czy jest dopiero na pierwszym roku, moze zachłysnal sie nowym życiem i jak troche ochłonie wszystko wróci do normy

nie mam pojecie o co chodzi.. Chce sie ze mna widziec i wydaje mi sie ze ciagle mnie kocha. Jednak ja naleze do tych ,ktore potrzebuja wiecej uczuc. Moze za czesto wlasnie z tego powodu do niego pisze i dzwonie byc moze go to przytlacza. Chcialabym zeby sie zmienilo i znow bylo tak jak kiedys ;/

To, co napisalam w pierwszym poście. Narzucanie sie nie ma sensu.

W tym tkwi caly problem ,ze najprawdopodobniej jestem obsesyjnie zakochana.