Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazela30

Mój chłopak wynajął pokój innej kobiecie - jak byście zareagowały?

Polecane posty

Gość gazela30

Hej, chciałam się dowiedzieć jakie są opinie na temat tolerowania takiej sytuacji, że mój partner zamieszkał z inną kobietą, gdyż potrzebuje pieniędzy a ze mną z pewnego powodu niezależnego od nas jeszcze nie może zamieszkać. Oboje mamy po 30 lat. Nie podejrzewam w ogóle że on się z nią prześpi, bo wiem że nie chciałby czegoś takiego zrobić. Ale on chyba uważa, że nie ma problemu w tym, że ta inna kobieta będzie z nim w taki sposób żyła. Jestem bardzo zazdrosna o wspólne wieczory, obiady, to że ona będzie go witać jak przychodzi z pracy. Ogólnie strasznie mi przykro, że ona będzie taką bliską kobietą w jego życiu. Ja bym chciała być dla niego reprezentantką kobiet. Czy to jest uzasadniona reakcja?

Gość proekozielona
przypomnial mi sie serial usta usta, adam wynajal jakiejs pannie pokoj, kolezance dziewczyny z ktora sie spotyka, pozniej ja bzykal ile wlezie

Gość hola hola zaraz zaraz
Kim byś chciała być dla swojego faceta? Reprezentantką kobiet???? Buhahaha, czegoś głupszego dawno nie słyszałam :D I rozumiem, że najlepiej to Ty masz reprezentować wszystkie kobiety, które mogłyby być w Jego otoczeniu, i być jedyną koło Twojego faceta zamiast tych wszystkich kobiet dookoła?

Gość proekozielona
a dlaczego Ty z nim nie zamieszkasz? i wybadaj co to za jedna? moze jakas szara myszka? ale taka raczej nie zamieszkalaby u faceta tylko z kolezanka. no ja raczej tez marwilabym sie, jak jest atrakcyjna, to jest po ptakach i jak na dodatek nie zaspokajasz go seksualnie to juz kaplica