Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostalam naruszona cielesnie

Moja bratowa mnie uderzyła :/

Polecane posty

Ona ma 36 lat, ale to nie znaczy ze moze się tak zachowywac, a brat zamiast ją opierdoolic to stanął w jej obronie i powiedział że dobrze mi tak. Ja na nia ręki nie podniosłam tylko powiedziałam coś a ona mnie szarpneła, rzuciła na łózko i mnie walneła i dodała że jakby nikogo w domu nie było to by zatłukła. Ona mieszka z nami , a na rodziców nie mam co liczyc bo oni już znacznie wczesniej wyrazili się dobitnie że mam do nich na skargi nie przychodzic tylko sama załatwiac jakies nieporozumienia jak dorosly człowiek a nie tylko sie skarzyc,i nie będa wtykac nosa w nasze konflikty. No dobra, ale jak mam załatwiac nieporozumienie jak dorosły z dorosłym jeśli ktoś zaczyna cię szarpac ????Ma szczęścioe że jest wyzsza i masywniejsza, bo gdyby była mojego wzrostu to bym jej dowaliła i to fest

Gość no bo to prawda
dobrze ci tak :)

A co jej takiego powiedziałaś? Bez powodu by nie uderzyła.

traktuje mnie jak jakieś piskle które z jaja się wykluło z przed paru godzin, nie liczy się z moim zdaniem, uważa że nic jeszce nie wiem o życiu,ale nie mam 6 lat tylko 16 . Ja na nią reki nie podnosze i nie chce aby ona mogła sobie tak przyzwalac jak przed chwilą

Gość skonczysz kiedys te gierki?
dobrze ci tak :classic_cool: a tak serio to oddaj jej 🖐️

Gość no bo to prawda
prymitywy używają takich słów jak ty!

Gość hugjjjj
Nie dosc, ze mieszka w domu twoich rodzicow, to jeszcze cie bije. A brat czemu taki niezaradny, ze sie nie wyprowadzili, tylko siedzicie na kupie?

Gość w sensie relaksu
jak by na mnie podniosla reke bratowa to juz by nie zyla.

z wielka chcęcią bym jej oddała gdybysmy byli na równi silowo, ale ja jestem nizsza i słabsza więc nnie poczuła by a jeszcze by zmyslila ze to ja ja pierwsza zaatakowałam. Ja ją pierwsza nie zaatakowalam, wkurztła się to co powiedzialam i ona mnie tak potraktowała jak jakas opetana a nie.... A moi rodzice bardzo lubią synową, i to bardzo, nie dadza na nią złego słowa powiedziec, co gorsza, wcale nie zamierza się wyprowadzic, już sobie z bratem góre wyremontowali za swoje pieniadze i zamierzaja tam mieszkac na stałe

Trzeba było najpierw kulturalnie rozmawiać i wykładać swoje racje a nie wydzierać mordę i prowokować do bójki :p zwłaszcza jak widzisz że szans nie masz najmniejszych :p

Gość hugjjjj
Jednym slowem masz przesrane, sama sie po maturze wyprowadz i bedziesz miala spokoj.

Gość ta bratowa tez pewnie tak
chore wytlumaczenie ma :o o bo to prawda słownictwo nie zawsze świadczy o byciu prymitywnym, nie jesteśmy na spotkaniu biznesowym więc nie musimy być ąę. ale zachowanie, stosowanie przemocy szczególnie wobec młodszych/słabszych o prymitywizmie świadczy już dobitnie. więc odpie**ol się ode mnie

nie wydzierałam gęby tylko coś pod nosem odburknełam, ona to usłyszała i chwyciła w swoje szpony

W sumie myslę że jesteś o nią zazdrosna :p pewnie Twoja pozycja w domu osłabła kiedy ona sie wprowadziła i czepiasz sie o byle pierdoło :o inaczej nie skarżyła byś wiecznie a tak nawet rodzicom juz obrzydłaś :D

Gość Navya
ładna patologia :O weź się do niej nie odzywaj..nie mam bratowej ,ale np nie wyobrażam sobie żeby żona mojego brata ciotecznego mnie uderzyła

Gość inkaminka
Moi rodzice w zyciu nie wybaczyli by obcej babie, ze mnie uderzyla. Predzej wylecialaby na zbity pysk.

Gość nie zawsze jest tak niewinnie
ja jestem pewna że młoda bardzo dobrze wiedziala co szwagierke wkurwii i to zrobiła, wiec szwagierce nerwy pusciły to juz młodej wina za to co wuypowiedziala

Gość nie ma głupich pytań
Autorko - napisz wreszcie o co poszło :)

Inkaminka :D pewnie tak, chyba że widzieli by że robiłaś wszystko żeby do tego doszło :p a autorka mi na taką wygląda INTRYGANTKĘ

no to piisalam że coś pod nosem "odburknełam" myslałam że ona tego nie usłyszy, ale usłyszała i mnie ścisneła. A czy to daje jej prawo do ataku na mnie? otóż nie, ja wypowiedzialam zdanie, a ona mnie zaatakowala fizycznie

Gość nie ma głupich pytań
napisałaś, faktycznie, nie doczytałam. no to jakaś porywcza, za odburknięcie szarpać dziewczynę o 20 lat młodszą, wątlejszą itd.? jakaś idiotka chyba :o nie wiem o co chodzi, nie orientuję się w Waszej sytuacji itd., ale Twoim rodzice naprawdę NIC na to?? o.O

Ale o co poszło?:P Dosyp jej środków przeczyszczających do herbaty jak nie dasz rady oddać w pysk. Idź na obdukcję już teraz, nie ostrzegaj jej. Obca baba nie ma prawa Cię napierdalać w Twoim domu. Ja też nie lubię laski mojego brata, modlę się, żeby nie wzięli ślubu. Zadufana w sobie panienka, która wszystko wie najlepiej; panoszy się po moim domu jak po swoim, a mnie nawet cześć nie odpowiada. Zawsze musi sobie brać takie aroganckie kurwy, przejebane z nim mam

Gość inkaminka
Moze i jest intrygantka. Ale mlode malzenstwo powinno zyc oddzielnie, a nie z rodzicami. Nie chcialabym byc na miejscu autorki i mieszkac z bratem i jego zona, a moze i jeszcze ich dziecmi i moze robic za darmowa nianke. Mam to szczescie, ze mieszkam tylko z rodzicami, a moj brat z zona mieszka w innym miescie. Tez nie lubie bratowej, bo robi z mojego brata pantoflarza i jest niemila dla moich rodzicow, chociaz oni nigdy nic zlego jej nie zrobili i zawsze pomagaja. Ja ja mam gdzies i po prostu ignoruje ja gdy sie wymadrza (zawsze z usmiechem na ustach), zreszta jest duzo starsza i po prostu wredna.

z moimi rodzicami jest tak, że oni uważaja że starszemu zawsez trzeba z drogi złazić i co by nie było , jakby się nie działo to jesli ja przysłowiowo oberwie po "łbie" to zawsze jest z mojej winy bo nie ustapiłam, u nich nie ma sprawiedliwości i równiości, oni żądza się prawami hierarchi , że młodszy zawsze musi z podkulonym ogonem odejśc bez skomplenia

nie mam sladu, wię cna obdukcje nie mam co iśc, a kiedy dodała że by mnie utłukla jakby nikogo w domu nie było, to mówiła to najzupełniej szczerze

Chora sytuacja w domu. Skoro tak, to pedagog szkolny.

Gość serenghetti two
no jasne wszystkie dzici na forum beda teraz pieprzyć o pedagogu i jaka to ty biedna jesteś. Dobrze że ci przywaliła, to jest osoba prawie 40 letnia a nie jakas twoja kolezanka z gimnazjum. Gówniary teraz sa tak rozwydrzone że wydaje im się że wszystko wolno. ja na bym cie jeszcze na jej miejscu w dupe kopnęła!

serenghetti two wróć do swojej patologii i nie pierdol