Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda12424

WOS!!! POMÓŻCIE!!:(

Polecane posty

Gość magda12424

musze napisac na wos prace.. na przynajmniej strone w zeszycie. ''Na czym polega korupcja na Śląsku " wiem ze jest to w internecie ale nie moge to miec z neta boo nauczycielka wstawia za takie prace jedynki ;/ pomoże mi ktoś ?

Gość nie ma głupich pytań
chodzi o jakieś przekręty węglowe? jaki temat na lekcji mieliście? bo na pewno po części praca odnosi się do materiału realizowanego na lekcji.. czekam :)

Gość nie ma głupich pytań
jeszcze napisz w której klasie jesteś

Gość magda12424
1 klasa liceum .. nic nie bylo omawiane;/

Gość magda12424
prosze pomozcie mi

Gość ja nie boję się
poszukaj o tym w książkach, podręcznikach, które masz w domu. jak nic nie znajdziesz - wspomóż się internetem. ale nie zrzynaj żywcem wszystkiego, tylko przeczytaj jakiś artykuł i na jego podstawie (-> wspomagając się nim, jego treścią) napisz swoją pracę. może zapytaj kogoś z klasy? powiem szczerze, że dziwny temat : O

Gość babaa za kierownicą
Afera węglowa to chyba idealny temat + samobójstwo p. Blidy. W necie masz masę informacji na ten temat. Poczytaj i napisz po swojemu.

Gość magda12424
próbowalam i nie dam rady ;/ mam umysl matematyczny i wos to dla mnie porazka.. czy moglby mi ktos to napisac chociaz na jedna strone w zeszycie?

Gość luudzie
Boze...:O wez z internetu info, przeczytaj nie przepisuj tylko pozmieniaj co sie da i masz:P ja tak pisze prace. Za co masz pale dostac jak bedzie co innego innymi slowy ujete:P

Gość magda12424
no niby tak alee ja nie umiem pisac takich rzeczy;/ kudlata123@o2.pl mój e-mail naprawde będee wdzięczna jak ktoś mi pomoże:)

Gość magda12424
nie. nazwa e-maila od nazwiska. myslalam ze ktoś mi pomoze to napisac ale widze ze sobie zarty robicie

Gość babaa za kierownicą
Poważnie? Myślisz, że ktoś odrobi za Ciebie pracę domową? ;) Ok, masz umysł matematyczny... Ale czytać ze zrozumieniem chyba potrafisz, tak? No więc przeczytaj raz, drugi, trzeci.. Jakieś informacje chyba w głowie zostaną, no nie? Lub weź gotowca i pozamieniaj zdania, daj inne wyrazy... Cóż za problem?

Gość magda12424
dzieki zaa rady ale to i tak nie pomoze po prostu nie napisze tego i tyle. trudno dostane jedynke ale dzieki za rady

Gość magda12424
jesli ktoś maa chęci mi pomóc to proszę wyslac na e-maila tą prace