Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamelka38

dziecko przed 40

Polecane posty

Gość Kamelka 38
wstyd i żenada to twoje imiona? a czego mam się wstydzić?:D hahaha nie ja robię z siebie pośmiewisko.:P młodzi?ahahahaha rozczaruję się nie byli gówniarzami.:classic_cool: ale piątej klepki im nie brakuje, nie zadawali takich tępych pytań na forum przed moim urodzeniem a to już coś.:P

każdy ma nick jaki chce, a to że wyzywasz i obrażasz ludzi świadczy o tobie najlepiej...młodzi czy starzy...jakie to ma znaczenie jeśli ..ty jesteś dowodem na to że prostak każdemu się może przytrafić

Gość Kamelka 38
A ty jesteś niestety dowodem na to,że niektórzy nie powinni przekazywać dalej swoich genów.:o Kobieto, co mnie obchodzi zdanie zgorzkniałej sfrustrowanej baby?:P NIC. a ty baw się dalej w swoje nędzne prowokacje

Gość Kamelka 38
Jeszcze szczekasz?:o [ zieeeeeeeeeeeeewa ] Skończ - nudna jesteś i powtarzasz się. Wymyśl coś lepszego, bo wieje nudą.

Gość Kamelka 38
Aleś mi pocisnęła.:o Jak ja się teraz pozbieram.:( Buahahahahahahahahaha.:D Fakt, nie chce mi się dalej dyskutować z imbecylem.:o Wracaj do zabawek mamusiu!

a powyżywaj się jeszcze...może wreszcie poczujesz się lepiej. uuu...ale z ciebie gość...udław się tą swoją głupotą. dobranoc

Gość Kamelka 38
Dziękuję za miłe życzenia i również pozdrawiam serdecznie.:D:D:D