Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Kto ze mną rzuca fajki od jutra?

Polecane posty

A czemu od jutra? Dziwnie tak od wtorku... Może wstrzymaj się do niedzieli i zacznij od poniedziałku? :classic_cool:

Witam :) ja mogę spróbować ponownie rzucić. Co tam u was słychać

Ej Kibes to Ty? Ten co mi fotki na maila wysyłał? Ten małoletni? 😭 Nie mów, że to Ty, bo sie popłacze ze szczescia. :classic_cool:

Gość OneTwo
Ja, na kilka dni.

A wpadłem za lukać co się tu dzieje :D Co u Ciebie słychać ?

Sesja... zaliczenia... obrona... Ja tam mam śmietniki na głowie :classic_cool: No i kafe. Zazdroszczę Ci Kibes silnej silnej woli, bo ja widzisz na dobre się już wciągnąłęm w to niszowe forume :O:classic_cool:

Widzę że też masz ciekawą sytuacje ;) 5 przedmiotów mam do zaliczenia w tym nieszczęsny niemiecki.Wyczuwam poprawkę z niemca

ja i silna wola to jak woda podtrzymująca ogień hehe :P Gdybym ją posiadał to bym nie zaczął palić ponownie i nie zaglądał na forum :D

Coś mi się wydaje, że ja jestem bardziej wciągnięty :classic_cool: A lubić to przeż dużo osób Cię lubi, także tego :classic_cool: Nawet widziałem że z Peeśpe gadałyście se całkiem kurturalnie ostatnio - jestem pod wrażeniem :classic_cool: Fryzura mi się podoba. Moja żona mogłaby taką mieć :classic_cool: Kibes, a z reszty co masz do zaliczenia?

Ej, kurde! Ja! JA też rzucam! Też właśnie wypaliłam ostatnią fajkę z paczki i stwierdziłam, że to już koniec! Forsy szkoda i ortodonta w dodatku mi zabronił! No. To się przyłączam :D I właśnie od wtorku. Bo ile razy próbowałam od poniedziałku to się nie udawało. No to może od wtorku :D

Krakówianka, zakladamy grupe wsparcia? Bo ja to miekkim chujem zrobiona jestem i pewnie wymiekne, ale moze zostawie karte i hajs w domu jutro. :O Fajansiarz, dzieki za jakże cenną radęę. :classic_cool: