Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Kto ze mną rzuca fajki od jutra?

Polecane posty

Ja Cię lubię :classic_cool:Moim zdaniem w długich włosach jest Ci lepiej, ale to moja opinia. Do zaliczenia mam: -matmę -chemie -biologię -fizykę -niemiecki

Nie zazdroszczę tego pakietu, Kibes. Ale se poradzisz - wierzę w Ciebie. Wszyscy w Ciebie wierzymy :classic_cool: Cieszę się, że mogłem pomóc, Carrie :classic_cool: A co do tej fryzury to obecnie znów jesteś blondynką? :classic_cool:

Tak, zawsze wracam do blondu, idealnie komponuje się z moim poziomem aj kju. :classic_cool: Kibes, ciekawe co robisz przy mych fotkach. :O :classic_cool:

ja obawiam się tylko niemieckiego bo z resztą dam rade, a niemieckiego nie lubię i się uczyć nie będę.

Gość pokemonisty
👋

Gość antalkaaa
carrie pisałaś mature chyba nie tydzień temu a, 10 lat temu co najmniej kobieto nie świruj !

No, taki blond jest w cenie prosze Ciebie :classic_cool: Cały czas masz żal do Niemców, Kibes? :P

To co robię przy twoich fotkach niech zostanie tajemnicą :P żart , nie robię nic nie stosownego hehe.Dzięki za chęć pomocy, ale spróbuje sam podołać temu wyzwaniu :)

Carrie - jes, jesss - grupa wsparca być musi! Bo podobne obawy mam :D AZostaw karte, zostaw :D Ja sie jutro nie ruszam poza osiedle moje. W portfelu gotówki 5 zeta jedyne. i karta. W najbliższym (i jedynym) sklepie osiedlowym kartą płacić można od 20 zeta - bym musiała dwie paki na raz kupić, mam nadzieję, że aż taka zdesperowana nie będę :D BTW - mnie się ta fryzura podoba. jestem na TAK. Choć akurat nie wiem jak wyglądasz. No!Ale fryz gitowy ;)

Dobra moi drodzy, zawijam dupsko do spania, bo o 8:30 musze pajacować przed promotorem i wymyślić powód, dlaczego nie napisałam kolejnego rozdziału. :O :classic_cool: Ewentualnie, może macie jakieś propozycje? :classic_cool:

Muszę przyznać, że tak. Nie lubię ich są po prostu zjebani jak dla mnie. Nigdy im nie wybaczę tego co nam zrobili.

Rozdziału ? można trochę jaśniej bo nie jestem w temacie :P?

Może uda Ci się wymyślić jakieś pytania ws. pracy? Np. wątpliwości co do zawartości rozdziału... Może nie możesz znaleźć wszystkich materiałów, np. jakiejś tam książki, więc może się będzie orientował, w którym wydziale biblioteki się znajduje? Itd. itp. :classic_cool:

O! w tym temacie jestem praktycznie jak encyklopedia:D Więc co chcesz wiedzieć :)?

Kibes, podejrzewam, że wiem więcej niż Ty. :classic_cool: No nic, zawijam sięęę, śpijcie dobrze i trzymajcie kciuki za moje pajacowanie. :classic_cool:🖐️👄

Tego nie jestem pewien :P mam zapiski dziadka z tego okresu :P dobranoc and powodzenia :)

Dobrej nocki i pajacowania )) Ja też się zawijam. Na razie Kibes i do miłego ))

Gość kukkooooler
Bidna Carrie co ty w ustach będziesz trzymać jak tej fajki rzucisz....może sie rzucisz razem z nimi!????

Kukk wznieś sie na wyżyny intelektualne i jak już tak bardzo chcesz mnie urazić, to zaskocz mnie czyms inteligentnym. :classic_cool:🖐️