Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrice1993

dziwny nieprawdaż?

Polecane posty

heh a więc tak.. mam "kochanka" jesli tak to mozna nazwac bo odzywa sie raz na miesiac i ciagu miesiaca wypisze ze mna góra 7 do 15 smsow.. ostanio do mnie napisal z pytaniem "Beatko, nie masz mi za złe ze mówie do Ciebie kochanko o odzywam się raz na czas?" Czy on jest normalny ? zadaje takie glupie pytanie zamiast uniknąć takiej sytuacji bo wiadomo ze to jest wkurzające ze tak robi lub jak mu nie zalezy to niech wogole nie pisze a nie zadaje takie glupie pytania.. a wy co o tym sądzicie?

Gość OneTwo
Normalnie zapytał, a Ty jeszce coś odpierdalasz.

Gość OneTwo
Ja mam taką przyjaciółkę. Stwierdziła, że mnie zna na tyle dobrze, by nie było to dla niej żadnym problemem. Chyba, że Ty wiążesz z tym kolesiem jakieś nadzieje, marzy Ci się po nocach, by stał się właścicielem Twojej dupy aż do śmierci.

kocham tego idiote a sama nie wiem co w nim widze :D w cholere to boli jak sie nie odzywa.. zamierzam sie go olewac i nie odpisywac na te jego marne esy na krzyż od paru miesięcy ale cos mi nie wychodzi ..

Gość OneTwo
Do diabła, ja mam kutasa.

Gość OneTwo
Tak samo, jak ten Twój zagrodowy Belmondo.

Gość OneTwo
Skąd ja mam to wiedzieć ? Przecież masz dostęp do internetu, znajdź serwis jakiegoś słynnego uniweru medyczna, tam odnajdź jakiegoś poczytnego neurologa. On powinien wiedzieć.