Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michałł

Jestem hetero, czy jednak gejem?

Polecane posty

Gość Michałł

Uprawiałem seks z kolegą. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że byłem wtedy pijany i nie mam dziewczyny, więc jestem niewyżyty. Chyba normalne są takie eksperymenty na początku, jak nie ma dziewczyny z którą można co nie?

Gość Michałł
Na pewno jak już poznam jakąś fajną laskę i będzie mi dawać to to się nie powtórzy. Jak myślicie? Ktoś miał taką przygodę z kolegą?

jak to mawia mój znajomy "wszystkiego można spróbować tylko nie facet z facetem" tyle mam do powiedzenia

Gość viking ostra
jesteś pedałem na 100% tylko jeszcze o tym nie wiesz wiesz dlaczego? bo przekroczyłeś magiczną granicę odbytu po prostu tam wlazłeś! jesteś gejem. inaczej by cię nawet nie kusiło :O

Gość oh!my!godness!
czemu nie odpisujesz? mam racje? jesli tak, to on 'seksem' tego raczej nie nazwal...

Gość Michałł
Nie pisałem innego tematu, a nie odpisuję, bo sprawdzam jeszcze w innych miejscach co na ten temat piszą. Jak skończę czytać to tu jeszcze zajrzę.

Gość oh!my!godness!
nie chodzi o to, ze Ty napisales tamten temat, tylko wlasnie ten drugi chlopak. no ale to pewnie tylko glupi przypadek.. bylam po prostu ciekawa.

Gość dr firr
Michałł nie przejmuj się tym i olej to!! Po prostu tańcz!:classic_cool::classic_cool:

Gość Michałł
Niektórzy seksuolodzy piszą, że jak się jest nastolatkiem to może się nawet zdarzyć krótka fascynacja tą samą płcią. Ja nie mam fascynacji, tylko po prostu stało się. Może jednak nie jestem gejem.

Gość oh!my!godness!
nie znaczy to, ze jestes gejem, jak w gre wchodzi alkohol to MOZE sie zdarzyc... a w ogole, w ostatecznosci moglbys byc bi (pociag do obu plci) ale to jak w koncu, znasz tamtego chlopaka z podanego tematu? to o niego chodzi?

Gość Michałł
W tym temacie co podałaś to na pewno nie o mnie mowa, bo nawet nie znam nikogo kto ma na imię Krystian.

Gość oh!my!godness!
zawsze to mogl byc tylko nick.. no ale skoro ten drugi chlopak tez tego chcial, to pewnie nie chodzi o tego z tamtego tematu i wyluzyj, skoro nie pociaga cie fizyczny wyglad facetow to pewnie jestes niewyzytym hetero

Gość pewnie masz na nazwisko szpak
i chodzisz w butach na obcasach? i ty sie jeszcze pytasz czy jestes gejem? oczywiscie ze jestes... but it's ok to be gay, so don't worry man :)🌼

Gość gfdgrfyh
A czy to ważne ? Hetero, Homo, Bi - po co się definiować, grunt to dobrze się bawić i niczego nie żałować.

Gość gfgdrhytr
Bavid Bowie czy Marilyn Manson też się malują i chodzą na obcasach a obaj mają żony. Szpak jest hetero.

Gość ohhhhhhtyyy
thaa,,, tyle, ze taki Manson mimo ze sie maluje i nosi obcasy jest przy okazji MĘSKI a raczej tego o tym chłoptasiu z X-factora powiedziec nie mozna...:P

Gość gfgdrhytr
Zależy co kto rozumie przez męskość, jakie cechy jej przypisuje. Zaręczam Ci że znalazło by się wielu którzy określili by Mansona mianem cioty.

Gość ohhhhhhtyyy
Tak, pewnie jacyś niezwykle męscy dresiarze by go tak nazwali. ;]

Gość doktoor.
David Bowie zawsze lubił na dwa baty / Manson raz dal dupy / nikt nie jest doskonały

Gość fdfsasfdcxfddfs
"Manson raz dal d**y" Facetowi?!

Gość manson rządziii
chyba był nacpany i pjany jesli to prawda:/ ale i tak go kocham :d chociaz jest jakies 20 lat starszy ode mnie, brałabym go!

Gość doktoor.
fdfsasfdcxfddfs "Manson raz dal d**y" Facetowi?! NIE! babce z celuloidowym członkiem.

Gość bede szczelac
jestes gejem

Gość dfsedfvazsfza
"NIE! babce z celuloidowym członkiem." No to jak kobiecie to co innego. Może po prostu jest masochistą i tyle.

Gość fdjgkrlj
Jak czytałaś biografię Mansona to chyba wiesz co wyprawiał ? Raz trochę obciągnął Trentowi Reznorowi ;] Ale jak widać dalej jest hetero ;]

Gość gość
jestes 200 % pedalem

Gość na_ten_temat
Jest takie powiedzenie: Raz w d**ę to nie pedał. Spokojnie, skoro to był przypadek, nie musisz nad tym płakać. A jeśli Ci się to spodobało, to możesz być biseksualny (tak jak wcześniej wspomniano, pociąg seksualny do obu płci). Raz się żyje i trzeba wszystkiego spróbować, oczywiście są granice. Natomiast, jeśli podobają Ci się tylko dziewczyny, to jak najbardziej jest ok, jesteś hetero. Nie słuchaj się innych, bo sami nie wiedzą co piszą. Tyle ode mnie ;-).