Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paul Avril

Tłumić czy się z tym pogodzić

Polecane posty

Gość Paul Avril

jestem biseksualnym facetem. swoj biseksualizm odkrylem w wieku niecalych 10 lat. pamietam krotki okres w zyciu kiedy naprawde cieszylem sie z tego. w koncu biseksualizm daje pewna swobode i wrecz gwarancje ze w koncu sie znajdzie druga polowke, czy odmiennej, czy tej samej plci. generalnie przez wiekszosc czasu sie tego wstydzilem i wstydze. tlumie i hamuje to o ile moge. przypadki biseksualizmu znane sa od wiekow, w czasach antycznych to byla normalka, czytalem kiedyś od Spartanach, ktorzy wchodzili w zwiazki miedzy soba celem umocnienia wiezi miedzy wojownikami. charakter mojego homoseksualizmu raz dotyczyl sfery wylacznie erotycznej, a czasami czegos wiecej. film tajemnica brokeback mountain wzbudzil u mnie wielekie uczucia i stworzyl nic porozumienia pomiedzy mna hetero i mna homo. lubie bardzo kobiety, zainteresowanie nimi u mnie przewaza ale ich poprostu nie rozumiem. jestem normalny, meski, zaden metro ani nic z tych rzeczy, mimo to jakos nie przypadam do gustu kobietom. nawet jesli to nie potrafie czytac ich sygnalow. z czytaniem sygnalow zdecydowanie lepiej mi idzie w przypadku facetow. mysle ze niektorym sie podobam i to z wzajemnoscia. nie wiem po co to tutaj pisze, poprostu moze chcialbym poczytac co o tym sadzicie.. moj nick nawiazuje do pseudonimu malarza, ktory zaslynal z nietypowych obrazow.

Cóż... :D Jak to mawiał Woody Allen, biseksualizm podwaja Twoją szansę na sobotnią randkę (czy jakoś tak). Don't worry Bi happy :D

Gość ooooooo jacie
najlepiej wypróbować