Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NijakaLila

bozeee co za ból:(

Polecane posty

witam ma moze jakies sposoby na przerazajacy bol jakis domowy sposob jakas plukanke nie wiem masc wczoraj szczotkowalam zeby , bardzo energicznie i uderzylam szczoteczka do zebow w dziaslo jest rana nie leci krew ale nie umiem nic pic ani jesc bol jest tak mocny szczypie ze nie moge nawet dotknac skory w okolicach gdzie uderzylam ta szczoteczka w zeby :( i nie zatujcie sobie tutaj tylko pomozcie cos na ten bol bo nie wytrzymam :(

Gość dsgdjggf
ząb?

Gość antalkaaa
płucz gembe szałwiom ;/

Gość pokemonisty
Ocet i nikotyna znieczula.. dosyc

plukalam nic nie pomoglo:( nie w zab w dziaslo zranilam je jest taka mala dziurka;p znacie jakas masc zeby to sie szybko zagoilo?:(

Gość dsgdjggf
denaturat na wate/ wacik i do zęba 🖐️

Gość nienawistna zofia, 45 lat
płucz szałwią, można też rumiankiem, a najlepiej idź do dentysty, może coś tam sobie uszkodziłaś

to kurwa cierp 🖐️

Gość takaPrawda
dentysta to lekarz oe zebow i dziasel. Jedz na ostry dyzur.

Gość najlepiej nic nie rób
jak wda ci się zakażenie i infekcja to pół mordy ci na żywca wyrwą bo znieczulenie nic nie pomoże chyba pod narkozą w najlepszym wypadku wypadku ta druga opcja

jeśli będzie gtrzeba to i szwy założy a przede wszystkim zobaczy co się dzieje z tym dziąsłem, może wystarczą jakieś leki przeciwzapalne, a może konieczny jest jakiś zabieg, nie wiesz tego bo nie jesteś dentystką pewnie, a ból jest znakiem, że ewidentnie coś źle się dzieje. nie zwlekaj, bo jak wda ci się zapalenie, to dopiero będziesz cierpiała. jak mieszkasz w dużym mieście to masz dyżur stomatologiczny. przykładaj sobie zimne.

a teraz się nie da? na ostry dyżur? jeśli tak mocno cię boli to się kwalifikuje. sugerowałabym jechać dzisiaj, bo jeśli ci sie tam zapalenie toczy bo np sobie korzeń naruszyłaś czy coś (nie wiem nie znam się) to sobie pogorszysz sprawę

Gość antalkaaa
WYSRAJ SIĘ !

Gość Renata z Pyrlandii
I tak masz fajnie, ja juz mam sztuczna szczękę a chociaż zęby nie są moje, wali mi z japy jak z klozetu.

antalka widze chce zaistniec ... wiesz co jest ostry dyzur ale poprostu pojde jutro z rana do dentysty nie chce sie sama teraz panoszyc o tej porze a jestem sama w domu:(

Gość Krzyś74
Może spróbuj czasem myć tę szczękę, Renato.

ok ide spac jak zasne to szybciej minie noc i znjade jakies rozwiazanie ..z dentysta:( dobranoc.

Gość Renata z Pyrlandii
Czego ty ode mnie wymagasz, mam tyle spraw na głowie a zwłaszcza siedzenie na różnych forach i dosrywanie młodszym i ładniejszym ode mnie kobietom, a ten chce żebym jeszcze pamietała o myciu szczęki! No nieeeeeee.

Gość Renata z Pyrlandii
I co, jak mi tak będzie smierdziało z japy to przestaniesz mnie wielbić?

Gość Krzyś74
Tobie się kompletnie popieprzyło w głowie Renato, ja cie nigdy nie wielbiłem ani nie będę wielbił! Najwyżej się troche ciebie bałem jak wszyscy ale żeby zaraz robić ze mnie wielbiciela? A klepki masz wszystkie po kolei, bo że z zębami nie teges, to juz wiem?

Gość Renata z Pyrlandii
:(:(:( Straciłam wielbiciela, został mi tylko mąż, który na dodatek nie chce ze mną spać i mam z nim słaby kontakt! Idę się powiesić.

Gość Krzyś74
🖐️

Gość moja radaaaaa
maść sachol.

Gość kto jeździ koleją
jak to, szczoteczką do zębów sobie sprawiłaś tyle bólu, niemożliwe, sczoteczki są lekkie i nie takie znowu twarde. To mi wygląda na prowo, a jesli tak, to życzę ci prowokatorko, żebys sobie naprawdę narobiła tyle bólu jak to opisałaś i żeby ci musieli operować szczękę.

Gość nie rozumiesz jej!
bo ona ma metalowa szczoteczke, taka sprzed wojny, po dziadku!

Gość gość
Ja też dziś sobie coś takiego zrobiłam, smaruje sacholem, ale nie wiem czy pomoże. Co powiedział Ci dentysta?