Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ines73

kafeteria to zaklamane baby, prawiczki i temy o obciaganiu

Polecane posty

......mmm......._ nigdy tego nie powiedzialam, ale wielu rodakow jest wlasnie tak nastawionych do zycia i do drugiej osoby, poczytaj ile nienawisci w stosunku do mnie ( i innych tutaj ) i za co ?..przed wiekiem nikt nie ucieknie a sposob myslenia to indywidualna sprawa ...ale nie pojmuje tej niecheci za nic w stosunku do drugiej osoby, ja sie nauczylam dostrzegac pozytywne cechy a nie tylko negatywne i tego ucze tez moja prawie dorosla corke...

Gość gózik_z
frustracje, kompleksy, zazdrość - sama widzisz jak piszą, tylko współczuć takim ludziom

sami sobie szkodza ta zawiscia i nienawscia do drugiej osoby, nawet ich interesuje kto z kim sypia :)

Gość kochana inezko....
inezko ale ty sama napisalas w pierwszym poscie, że to forum demoralizuje itd, a przeciez sama demoralizujesz ludzi i swoje dziecko tym ze zyjesz z duzo mlodszym facetem i to jeszcze bez slubu? najpierw spojrz na siebie ok? to mnie smieszy ze sama nic soba nie reprezentuje a sie oburza o tematy na tym forum i poziom ludzi, a niech na siebie spojrzy!!!

Gość mozna sie posmiac .:)---(
KOBITO A CO TY MASZ ZA KASE,siedzisz na kafe cale dnie i pierdolisz zmyslasz,az ci gebe przytarli-po drugie kto nie ma miedzi to w necie siedzi

Gość ..............mmm.............
Ines pytam sie tylko bo wiem ze jestes za granica.Ja od dziecka nie bylam juz w Polsce i jestem tu aby miec kontakt z rodakami. Ale jestem w szoku i mysle,ze do Polski juz nie przyjade bo mam prze kafeterie wyrobiony obraz i nie moge w to uwierzyc, ze w Polsce panuje tyle nienawisci, zawisci i chamstwa !! Nawet boje sie tam pojechac. Nie wiem czy juz tak zawsze bylo czy tylko kafeteria to taki specyficzny fenomen przedstawia a ludzie w realu sa milsi?

ha ha ..demoralizuje moja corka..przeczytam jej to dzisiaj...to sie obie posmiejemy...dobre to bylo na serio..

Gość kochana inezko....
tak tak poczytaj kochana, corka sie usmieje ze mamusia nie ma co robic tylko siedzi caly dzien na forum i pisze glupoty.

Gość gózik_z
kochana inezko.... :D :D :D czujesz się zdemoralizowana/ny tym, że ktoś jest szczęśliwy żyjąc bez ślubu ?

Gość pomyśle o tym jutro albo wcale
nikt wołami tu nie trzyma, zawsze można przejść na wizaż gdzie wszystko jest kontrolowane :) do widzenia

Gość kochana inezko....
buhehehe gdyby byla taka szczesliwa to by nie siedziala na tym forum

przez cafe do polski-a to co za matol!

Gość gózik_z
kurna, to kafeteria jest tylko dla nieszczęśliwych? ;) :D

Gość pomyśle o tym jutro albo wcale
aha no i jeszcze ktoś kto żyje tylko netem to przejmuje się kto gdzie siedzi i jaki jest, mi to zwisa czy siedzą tu "zakłamane baby", "prawiczki" czy "obciągacze", traktuje to jako zabawe bo mam swoje realne życie w przeciwieństwie do niektórych

KAFE jest dla wszystkich- tylko sciem nie idzie strawic tzn wyzej sra jak dupe ma

Gość dzień pabiedy
a jaki poziom inez soba reprezentuje? kobieta ktora ma wszystko z glowka OK raczej nie bylaby z 10 lat mlodszym buahahahahahaha ło jaki duuurrrny/a pisząc w ten sposób sam/a masz coś z garem nie teges

.....mmm...____ja bylam zmuszona przaz rodzicow na polska podstawowke i liceum-chcieli abym poznala moj kraj i pochodzenie,ale jak tylko moglam wyjechalam -zostajac w europie....ale moja corka ma wloskie obywatelstwo i zyje tam (pomijajac wyjazdy u ojca ) ..moze zbyt upiekrzylam sobie ten kraj i ich mieszkancow ....podaj email a popiszemy :)

.....mmm..._ale poznalam dwie cudowne osoby tutaj , wiec to nie byl stracony czas tak calkiem i koryguje moje bledy w "rodzimej " ortografii...wiec mysl pozytywnie...

Gość ulalalalala hhdhd
"upiękrzyłam" :O

i nie chodzilo mi o zdemoralizowanie ale o zdeterminowanie----mialam na mysli temat o dziewczynie ktora chce robic medycyne w niemczech a ktos pisze "nie masz szans"...moj blod w interpretacji..przepraszam...

ulalalalala hhdhd "upiękrzyłam" _zyj kilka lat w kraju i pisz tak jak ja...uwaznie sledzisz, ale polski jest trudny bardzo dla kogos kto sie nie wychowal w tym kraju :(

Gość mial byc pierwszy nick, kto
co proszę? :O

gózik_z kochana inezko.... czujesz się zdemoralizowana/ny tym, że ktoś jest szczęśliwy żyjąc bez ślubu ?_______bo pewnie dla ciebie slub to szczyt mazen.dla mnie juz Nie........ale dziwne tempa dzido ????????????

Gość okoluust
;)

Gość okoluust
szkoda mi zazdrosci i zbokow natym forum..........a ty jestes oki-pyskata ale masz klase dziwko

Gość okoluust
doczytalem ze bez slubu i 10 lat mniej , czyli dooopka okej jestes,,,mniammmmmmmm

Gość okoluust
na fotosach ok.................38 dobra jestes ...................