Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapłakana :((

Błagam pomocy

Polecane posty

Witan serdecznie mam takie problem nie wiem co mi się dzieje ciągle mnie mdli , tzn od jakiegos poł roku miałam robione rózne badania nic nie wyszło wszystko było w normie !! często do tego dochodzi zmeczenie , senność itp. Nie poszłam tylko na gastroskopie gdyz mam obawy przed tym badaniem !! a może ma ktos cos na mysli od czego to mi się dzieje !! ja już nie mam siły , jednego dnia się super czuje a drugiego tragicznie, Teraz np. czuje się zle od soboty nie mam na nic sły mdli mnie itp. Ciagle sobie wmawiam ze na pewno to grypa żoładkowa już teraz . a dlatego tak mówie bp panicznie się jej boje tzn.tego ze mogę wymiotować ! często chce mi się płakac bo już nie mam siły wiecznie cos mi się dzije !! na rece pojawiły mi się w styczniu taka krosta która swedzie !! byłam u lekarza ale nic nie pomogło a co najgorsze przed okresem się powieksza jest bardzo czerwona i twarda swedzi szczypie rwie od srodka gdy okres się skonczy krosta robi mała blada PS. Może miał któs robiona gastroskopie w usmieniu w Kielcach proszę o na miary i ile kosztuje , z góry dzikeuje za okazana pomoc

Gość 77777777&
GRATULUJE, jesteś w ciąży !!!!!!!!!!

śmieszne to nie jest , jak pisze wyzej miałam robione serie badan w tym uzg i nie jestem w ciązy !! dzieciaku o tym czy bym była w ciązy to bym wiedziała , wiatro-pylna nie jestem , a poztym po pół roku to brzuch duzy bym miała

Gość Aggamama
No sory, ale lekarze Ci nie pomogli nie wiedza co Ci dolega.. to myslisz, że My Ci doradzimy??? pewnie ludzie będą pisać różne swoje wywody, ale właśnie tego typu. I śmieszne nie są odpowiedzi, a Twoje pytanie! Myslisz, ze znajdziesz tu lekarza? moze jakas pielegniarka od bidy czasem siedzi, ale glownie sa tu jakies sklepowe, bezrobotne, mamuski i nieudacznicy zyciowi. Tak tak na pewno znajacy sie na medycynie haha. Probuj dalej po lekarzach moze w koncu trafisz. A z krosta to moze do dermatologa po prostu. Nic wiecej ci nie poradze.

Gość szczera studentka medycyny
ty masz coś z układem krążenia, nie chcę cię straszyć ale to krew kransportuje przeróżne raki, ziarniaki i czerniaki. Zrób sobie badania i różnych lekarzy, bo może być potem za późno. Ginekolog też powinien cię przebadać oraz dermatolog. Zresztą musisz zmienić dietę. Nie jedź nic ostrego czyli odpadają: korniszony, pieprz, sól, wszystkie przyprawy, tłuszcz i cukier.

Gość 77777777&
wiatropylna nie, ale może gumka pękła podczas miłosnych uniesień

Gość (,)nnnnnnnn
jesteś w ciąży - 2 tydzień

Gość niewygodna lalka
może HIV?

Może to jest też przemęczenie organizmu, ale ta krosta na co innego wskazuje, jeśli cię ona swędzi to dlaczego nie pójdziesz z tym do dermatologa? Skąd wiesz czy w tej kroście nie ma na przykład włośnicy? To jest długi robak, który dostaje się do naszego ciała w zarażonej szynce i sobie u nas żyje. Wydaj na prywatnych lekarzy bo zdrowie jest tego warte.

u dermatologa byłam przecież pisze ze byłam u róznych lekarzy , i nie szukam tu lekarzy głupia nie jestem że internet mnie nie wyleczy, ale czasem ludzie mają bądź mały podobne problemy i umieją coś doradzić powiedzieć , a takie teksty że mi głumka pękła zachowaj dla siebie , może sądzisz po sobie i po swoich doswiadczeniach ale tak to jest jak sie nie wiem jak założyć dzieciaku !! do opakowania jest dołączona instruktora zakłądnaia !!

I jeszcze piszesz, że cię mdli - WIZYTA U GASTROLOGA, bo może masz coś w układzie pokarnmowym, jakieś guzy. Od stycznia masz krostę, która się powiększa przed okresem. A wiesz jak wygląda kiła? To jest właśnie duża krosta!!!idź więdz do wenerologa, bo może i ta wizyta ci się przyda.

Gość skąd się takie mimozy biorą??
Boli ją, mdli, swędzi i piecze, a na badani anie pójdzie. Idź z tą krostą do dermatologa, tylko do poleconego i dobrego, bo większość dermatologów to śmiech na sali, idź na gastroskopię, to nie boli a dużo ci wyjaśni. Miałam dwa razy gastroskopię bez narkozy, tylko ze znieczuleniem miejscowym i żyję! Więc się nie maż, bo nie mogę czytać takiego jękolenia! Weź się w garść.

ludzie małam z 20 wyników robionych i żadana choroba nie wyszłą nic

ja nie jęcze tylko pisze ze mam obawy co do tego badania !! i pisze ze chce isc tylko w uspieniu i prosze o namiary czytajcie uwaznie

Nawet masturbacja nie sprawia mi juz przyjemnosci.:(:(

a moze refluks ??? moj kuzyn to ma i tez latami chodzil po lekarzach i nikt na to nei wpadl. ciagle mial mdlosci, czsami wymiotowal, bardzo chudl, z czasem mogl jesc tylko lekkostrawne produkty i bylo coraz gozej

Gość Gala S.
Gastroskopia nie jest taka tragiczna. Nie lepiej ją przejść i leczyć się niż cierpieć na własne życzenie? A może to wina psychiki? Objawy są tylko w Twojej głowie.

Gość ja dzis
krostka to nie mam pojęcia, ale że mdli itp, złe samopoczucie a badania w normie to ja też miałam, i to nerwowe było. W zasadzie nic na to nie pomagało, na żołądek jedynie picie ziarenek lnu zalanych wodą taka galaretka. Miałaś badania na nerwicę żoładka, np u psychologa?

na nerwice nie miałam ale doktorka mówiła ze moze z nerwów ! ale u mnie lekarze sa troche olewający !:(( a dla mnie to duzy problem . jak takie badanie na nerwcie wygląda i czy da sie to jakos wyleczyc ??

Gość alfa bravo charlie1313
Miałas robione USG brzucha? Mdlosci moga byc objawem np. kamieni w pecherzyku zolciowym. Badalas hormony?

a co do gastroskopii wiem że kazdy ja przeżył ale ja mam taki strach przezd tym odruchem wymiotnym itp. panicznie boje sie wymiotwac moze to siemieszne ale to taka moja fobia

miałam uzg . małam na traczyce i duzo innych badan !! włąsnie na hormony chyba nie a jak sie wyko0nuje badanie na hormony ??

hormony bada sie z krwi a jesli chodzi o gastroskopie to jest do przezycia, a jesli sie tak bardzo boisz to mozesz isc prywatnie ze znieczuleniem - daja glupiego jasia i nic nei kojarzysz

Gość Strach ma WIELKIE OCZY
O___O

mozesz miec nerwicę wegetatywną. mdłości moga być somatycznym objawem Twoich emocjonalnych problemów.

a Ty miałes z głupim Jasiem?? u mnie nawet prywatnie nie chce robić pod narkza ani z głupim jasiem !! dlatego chce namiary gdzie robia

wybacz że o tym mówię ale najprawdopodobne jest to że masz poprostu nerwicę może jesteś przeciążona ? każdy lekarz w przypadku jesli nie może znaleźć potwierdzenia somatycznych (fizycznych) dolegliwości szuka choroby w psychice... często jest tak że przeciążony psychicznie układ nerwowy wysyła komunikaty do różnych fragmentów ciała i one powodują ból którego nie da się logicznie wytłumaczyć może warto porozmawiać o tym z lekarzem?

Czy dobrzy ludzie podarują mi ubranka dla mojej 2 letniej Basi:)?

Gość no kurna
nie UZG tylko USG bo aż razi po oczach