Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapłakana :((

Błagam pomocy

Polecane posty

Tez myle czasem ze to z nerwów , ale nie wiem jak sobie z tym poradzić !!:(:(:(:(:( czaszem czuje sie super nic mi nie jest a za chwile jest makrycznie zle :( czaszem tez boli mnie w mostku i żoładku :( czasto sikam w nocy ale mało mam takie wrazenie ze musze ! osttatnio był troche lepiej ale od soboty znowu jest zle :(:(

prezpraszam za ten błąd zupełnie nie wiem czemu tak napisałam

mozesz sie nie podszywac nikogo nie nabrałam zal

kiedyś w wieku 16 lat miałam podobne objawy bolał mnie brzuch miałam mdłości kiedyś zemdlałam na następny dzień trafiłam do szpitala lekarze porobili mi badania usg ekg echo serca hormony morfologie to nic nie dało gastroskopia wykazała refluks żołądkowo-jelitowy pomimo to lekarze dalej zastanawiali się co mi jest skąd te omdlenia zasłabnięcia pewnego dnia zdenerwowałam się po rozmowie z mamą w tym czasie zrobili mi ekg i okazało się że wszystkiemu był winny stres

też sie stresuje mam pare spraw które mnie męczą boje sie ich:(:( i jak z tym stresem sobie radzisz ??

nie przejmuj się tymi wstrętnymi podszywaczami mi też nieźle zaleźli za skóre wydaję mi się że to napewno nerwica postaraj się mniej stresować ogranicz obowiązki do minimum gdyby to nie wystarczyło to kup sobie w aptece tabletki uspokajające walerin mite czy coś na bazie waleriany jeśli lubisz to pij herbatkę z melisy a przedewszystkim myśl pozytywnie

kitana2000 dziękuje Ci jedna normalna czasem takie rozmowy wilele pomagaja :) mam takie tabletki validol pod język miętowe włąsnie uspakajajace ale nie wiele mnie daja !! pije tez porprazol bo lekarz mi kazał bo miałam kwasnosc !! ale tez mam wrazenie ze to nerwy szybko sie denerwuje i o wszytko :(

a włąsnie teraz to nie mam obowiązków jako takich do szkoły juz nie chodze bo skonczyłam !! zaczełam pracować w sklepie i to tam sie zaczeło juz nie pracuje :( mylalam zeby isc np. na kurs prawa jazdy zeby zapominec czyms sie zająć robić to co lubie

Dziękuje wszystkim :) postram sie o tym tak nie mysleć ale ciężko bedzie :P jeżeli ktos cos ma jeszcze do powiedzienia to z chęcią prezcytam

jestem jeszcze seksowna pomimo mojego wieku

Walnij się w głowe moze kiedys Ty bedziesz chciał pogadac o swoich problemach a ktos bedzie sie podszywać zobaczysz jak to mił Ty załama/ załamny a druga osoba sie zbija nara

Gość no kurna
może zgagę masz? po prostu jedź częściej ale bardzo małe porcje

zgage moze i mam czuje kwasnosc

Gość ioiittorywiry
Możesz mieć też np. grzybicę ukladu pokarmowego. Robilas badania kału na grzyby i pasożyty?